Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toriteltta

toriteltta-nainen-medium.jpg

Pop-up teltta on äärimmäisen helppokäyttöinen toriteltta, markkinateltta, torikatos tai myyntikoju. Telttakatos on todella nopea pystyttää verrattuna tavalliseen putkitelttaan. Pop-up toriteltan pystytys onnistuu jopa alle 60 sekunnissa!

Tilaa pop-up toriteltta tästä: Pop-up teltta


Pop-up teltat ovat käteviä toritelttoja.

Tuulihaukka pop-up telttojen rakenne on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet. Alumiinirunkoisessa Tuulihaukka SUPERIOR pop-up teltassa on äärimmäisen kestävä 50mm kahdeksankulmainen alumiiniprofiili sekä alumiiniset nivelet.

Emme käytä heikosti pakkasessa rikkoutuvia muovi- tai nylon niveliä, vaan kaikki kuormitukselle joutuvat nivelet ovat alumiinia.

Katto ja seinät ovat vedenpitävää, paloturvallista 600 Denierin PVC pinnoitteista polyesterikangasta. Toriteltat ovat saatavana nettikaupastamme myös tukevammalla ja kestävämmällä PVC materiaalilla (suosittelemme pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön).

Toriteltan saumat on prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Lisäksi saumoissa on kaksoisompeleet. Katon harjapiikki on varustettu kattokankaan automaattisella pingoitusmekanismilla, joka auttaa pitämään katon kireänä ja näyttävän näköisenä, jopa pitkään käytetyssä pop-up teltassa. Kaikilla toriteltoilla ja varusteilla on vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus.


Nyt toriteltan pystyttäminen käy helposti jopa alle minuutissa!

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Pop-up toriteltan pystyttämisessä verrattuna vanhan malliseen putkitelttaan säästyy aikaa noin 20 minuuttia jokaisella pystytyskerralla. Kulkukorkeus on noin 215cm. Harjapiikki nousee noin 330cm korkeuteen. Seinät (lisävaruste) kiinnitetään tarranauhoilla katon reunukseen. Seiniä voi kiinnittää tilanteesta riippuen juuri tarvittavan määrän.


Tyylikkäitä värivaihtoehtoja joka makuun.

Toritelttojen värivalikoima käsittää 12 perusväriä. Valitse katon ja seinien väri mallistostamme vastaamaan vaikkapa yrityksesi logon värejä. Tyylikästä!

teltta-colors.jpg

esittelyteltta-toriteltta-lieksa.jpg"Terveisiä Lieksan Omakotiyhdistykseltä oheisen kuvan kera. Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi."


Toriteltta kulkee mukana jopa pienessä henkilöautossa.

Telttapaketin koko kokoon taitettuna on noin 155x30x30cm (4x4, 4x6 ja 4x8m telttapaketin pituus on noin 210cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia tai ruuveja, jotka voisivat hukkua vaan pop-up toriteltta kulkee yhtenä pakkauksena helposti tapahtumasta toiseen. Telttakatoksen säilyttäminenkään ei vaadi paljoa tilaa!


Paljon toriteltta kokoja heti toimitukseen.

Varastokoot ovat 2x2, 2x3, 2x4, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 5x5, 4x6, 4x8, 6x6m ja kuusikulmainen Hexagon. Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, pyörällisen kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut, käyttöohjeet. Lisävarusteina on saatavana mm. kokoseinät, oviseinät, ikkunaseinät, teltan jalkoihin asetettavat metallipainot, aluspressut, telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit sekä mainospainatukset.


Kattava huoltopalvelu ja varaosat.

Tarjoamme pop-up toritelttoihimme luotettavan huoltopalvelun. Voimme lähettää tarvitsemasi varaosat postitse tai voit toimittaa pop-up teltan meille huoltoon. Vaihdamme rikkinäiset osat ja toritelttasi on taas valmis toimintaan!Hakusanoja: Toriteltta Toriteltat toritelttoja Myyntiteltta Easy-up teltta Myyntikoju popup teltta