Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TORITELTTA

toriteltta-nainen-medium.jpg

Pop-up teltta on äärimmäisen helppokäyttöinen toriteltta, markkinateltta, torikatos tai myyntikoju. Telttakatos on todella nopea pystyttää verrattuna tavalliseen putkitelttaan. Pop-up toriteltan pystytys onnistuu jopa alle 60 sekunnissa!

Tilaa pop-up rakenteinen toriteltta tästä linkistä: Pop-up teltta


Pop-up teltat ovat käteviä toritelttoja

Tuulihaukka pop-up telttojen rakenne on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet. Alumiinirunkoisessa Tuulihaukka SUPERIOR pop-up teltassa on äärimmäisen kestävä 50mm kahdeksankulmainen alumiiniprofiili sekä alumiiniset nivelet.

Emme käytä heikosti pakkasessa rikkoutuvia muovi- tai nylon niveliä, vaan kaikki kuormitukselle joutuvat nivelet ovat alumiinia.

Katto ja seinät ovat vedenpitävää, paloturvallista 500 Denierin PVC pinnoitteista polyesterikangasta. Toriteltat ovat saatavana myös tukevammalla ja kestävämmällä PVC materiaalilla.

Toriteltan saumat on prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Lisäksi saumoissa on kaksoisompeleet. Katon harjapiikki on varustettu kattokankaan automaattisella pingoitusmekanismilla, joka auttaa pitämään katon kireänä ja näyttävän näköisenä, jopa pitkään käytetyssä pop-up teltassa. Kaikilla toriteltoilla ja varusteilla on vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus.

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Pop-up toriteltan pystyttämisessä verrattuna vanhan malliseen putkitelttaan säästyy aikaa noin 20 minuuttia jokaisella pystytyskerralla. Kulkukorkeus on noin 215cm. Harjapiikki nousee noin 330cm korkeuteen. Seinät

(lisävaruste) kiinnitetään helposti tarranauhoilla katon reunukseen. Seiniä voi kiinnittää tilanteesta riippuen tarvittavan määrän.


Tyylikkäitä värivaihtoehtoja

Toritelttojen värivalikoima käsittää 10 perusväriä - valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, limen vihreä, tumman vihreä, sininen, tumman sininen, punainen ja musta. Voit valita katon ja seinien värit mallistostamme vastaamaan esim. yrityksesi logovärejä.

teltta-colors.jpg

esittelyteltta-toriteltta-lieksa.jpg"Terveisiä Lieksan Omakotiyhdistykseltä oheisen kuvan kera. Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi."


Toriteltta kulkee mukana jopa pienessä henkilöautossa

Telttapaketin koko kokoon taitettuna on noin 155x30x30cm (4x4, 4x6 ja 4x8m telttapaketin pituus on noin 210cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia, ruuveja jne., jotka voisivat hukkua, vaan pop-up toriteltta kulkee yhtenä pakkauksena helposti tapahtumasta toiseen. Telttakatoksen säilyttäminenkään ei vaadi paljoa tilaa!


Paljon toriteltta kokoja heti toimitukseen

Varastokoot ovat 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 6x6m ja kuusikulmainen Hexagon. Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, pyörällisen kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut, käyttöohjeet. Lisävarusteina on saatavana mm. kokoseinät, oviseinät, ikkunaseinät, teltan jalkoihin asetettavat metallipainot, aluspressut, telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit sekä mainospainatukset.


Kattava huoltopalvelu ja varaosat

Tarjoamme pop-up toritelttoihimme luotettavan huoltopalvelun. Voimme lähettää tarvitsemasi osat postitse tai voit toimittaa pop-up teltan meille tarkastukseen. Vaihdamme rikkinäiset osat ja toritelttasi on taas valmis toimintaan!Hakusanoja: Toriteltta Toriteltat toritelttoja Myyntiteltta Easy-up teltta Myyntikoju popup teltta