Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TAPAHTUMATELTTA - JUHLATELTTA

Valikoimastamme löytyy monenlaisia kestäviä, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä tapahtumatelttoja. Telttojen pystyttäminen on nopeaa ja säilytyskään ei vaadi paljon tilaa. Oman maahantuontimme vuoksi myös hinnat on saatu pidettyä hyvin kilpailukykyisinä. Tällä hetkellä vaihtoehtoina on helppokäyttöiset Pop-up teltat, huipputyylikkäät Tähtiteltat sekä kestävät Pagoda teltat.

TUTUSTU TAPAHTUMATELTTA MALLISTOOMME


Pop-up teltta juhlatelttana

Edullisin ja helppokäyttöisin tapahtumateltta on pop-up teltta. Pystyttäminen käy noin minuutissa ja seinien kiinnittämiseen menee aikaa lisäksi muutama minuutti. Teltta on saatavana 10 eri koossa. Telttojen varastokoot ovat 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 6x6m ja Hexagon jonka jokainen sivu on 3m mittainen (Hexagon = kuusikulmainen). Kaikki telttakoot ovat saatavana varastostamme heti.

teltta-terassilla.jpgPop-up teltalla saadaan helposti katettua suuriakin aloja yhdistelemällä telttoja. Tällöin teltat yhdistetään liitospaloilla ja telttojen väliin kiinnitetään vesikourut. Mikäli tarvitset suuren katetun tilan, voit yhdistää vaikkapa 3kpl 6x6m telttoja. Näin saat noin 10 minuutissa yli 100 neliötä katettua tilaa.

Pop-up teltan lisäetuna on että säilytys onnistuu pienessä tilassa (telttamallista riippuen vain noin 200x40x50cm) ja teltassa ei ole helposti häviäviä irto-osia. Käytännössä pop-up telttoilla on järkevää kattaa juhlat reilulle 150 henkilölle. Lisävarusteina on saatavana myös mm. kokoontaittuvia pöytiä, tuoleja, pöytäryhmiä, aluspressuja sekä metallipainoja.

Tutustu Pop-up telttoihin

  • Pystyttäminen on todella helppoa ja nopeaa
  • Sailytys onnistuu pienessä tilassa
  • Saatavana huoltopalvelu ja varaosat
  • Edullinen hinta

Tähtiteltta juhlatelttana

tahtiteltta-01.jpgTähtiteltalla loihdit näyttävän juhlatilan hetkessä. Pystyttäminen onnistuu noin 30 minuutissa. Tähtiteltta on näyttävä juhlateltta, hääteltta, tapahtumateltta jne. Pystytysaika on noin 20 minuuttia kahdelta henkilöltä.

Yhdellä 16m tähtiteltalla voidaan kattaa tila noin 70 henkilölle. Teltan keskitolppa on alumiinia. Katto sekä seinät (lisävaruste) ovat kestävää, paloturvallista, täysin vedenpitävää 500D PVC pinnoitteista polyesteriä. Tähtiteltat ovat saatavana 10m sekä 16m kokoisina. Lisävarusteina on saatavana ikkunaseinät.

Tutustu tähtitelttoihin


Pagoda juhlatelttana

pagoda-teltat.jpgPagoda teltta on kestävä ja näyttävä juhlateltta. Pagoda juhlateltat ovat hieman tukevarakenteisempia kuin pop-up teltat. Pagodan pystyttämiseen menee hivenen enemmän aikaa kuin pop-up teltan pystyttämiseen.

Pystytysaika on kuitenkin mukavasti alle puoli tuntia. Pagoda teltan runko on alumiinia. Katto ja seinät paksua PVC:tä. Helppohoitoinen ja kestävä materiaali.

Tutustu Pagoda telttoihin