Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NÄYTTELYTELTTA

Tuulihaukka pop-up teltta on kätevä ja tyylikäs näyttelyteltta.

toriteltta-teltta-hapankaali.jpgTILAA POP-UP NÄYTTELYTELTTA


Tuulihaukka pop-up teltta on kätevä kuljettaa ja äärimmäisen nopea pystyttää. Teltta on monikäyttöinen - aamulla voit käyttää sitä näyttelytelttana vaikkapa koiranäyttelyssä, päivällä markkinoilla myyntitelttana ja illalla terassilla sateensuojana. Pystytys- ja purku onnistuu jopa alle minuutissa!

Telttojen rakenne on laadukas. Runko on valmistettu alumiinista. Katto ja seinät on on tehty vedenpitävästä, paloturvallisesta, kulutusta kestävästä PVC pinnoitteisesta polyesterikankaasta. Teltan korkeus on säädettävissä. Kulkukorkeus korkeimmassa asennossa on 215cm. Seinät (lisävaruste) kiinnitetään Velcro tarranauhoilla. Seinien kulmissa on vetoketjut joilla teltta saadaan tarvittaessa tiiviisti suljettua. Seiniä voi tilanteesta riippuen kiinnittää tarvittavan määrän. On mahdollista kiinnittää esim. kolme seinää ja jättää teltan etummainen seinä irti.

teltta-colors.jpgSuosituimmat telttavärit ovat valkoinen, sininen, kirkkaan vihreä ja punainen. Katon ja seinien värit voit valita vastaamaan vaikkapa yrityksesi logon värejä.


Näyttelyteltta kulkee mukana vaikka pienessä henkilöautossa.

Telttapaketin koko kuljetuskoossa on noin 155x30x30cm. Rungossa ei ole ainuttakaan irtonaista putkea tai ruuvia jotka voisivat hukkua, vaan teltta kulkee kompaktina pakkauksena kätevästi näyttelystä näyttelyyn.

Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut sekä käyttöohjeet. Lisävarusteina on kokoseinät, puoliseinät, oviseinät, ikkunaseinät, teltan jalkoihin asetettavat metallipainot, aluspressut, pyörällinen kuljetuslaukku sekä telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit. Telttojen varastokoot ovat 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 6x6m ja Hexagon.


Painatettu teltta herättää huomiota.

Voimme toteuttaa painatukset teltan kattoon sekä seiniin. Painatusten hinnat alkaen 60 euroa. Katso lisätiedot painatuspalvelusta.

teltta-painatus.png

Edulliset ja nopeat toimitukset

Toimitamme teltat lähimpään matkahuollon toimipisteeseen tai suoraan kotiovelle Kaukokiidolla. Toimituskulut ovat noin 30 euroa.


Varaosat ja korjauspalvelu

Tarjoamme telttoihimme myös huolto- ja korjauspalvelun. Voimme toimittaa varaosat kotiisi tai voit tuoda teltan meille tarkastukseen. Vaihdamme kuluneet ja rikkinäiset osat ja telttasi on taas valmis toimintaan!