Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PRESSUKATOS - PRESSUKATOKSET

Pop-up teltta on kätevä pressukatos.

toriteltta-teltta-hapankaali.jpgTilaa pressukatos nyt helposti verkkokaupastamme.


Tuulihaukka pop-up pressukatos on kätevä ja monikäyttöinen suoja sateelta, tuiskulta ja tuulelta! Voit käyttää pressukatosta suojakatoksena esim. veneellesi, autollesi, koneille, puutarhakalusteille, polkupyörille tai vaikkapa työsuojana tehdessäsi rakennustöitä. Pystytys- ja purku onnistuu jopa alle 60 sekunnissa.

Pop-up pressukatoksen rakenne on laadukas. Runko on valmistettu alumiinista. Katto ja seinät on tehty vedenpitävästä, kulutusta kestävästä, paloturvallisesta PVC pinnoitteisesta 500D polyesterikankaasta. Pressukatoksen korkeus on säädettävissä. Kulkukorkeus katon liepeen alta on korkeimmillaan 215cm. Seinät kiinnitetään tarranauhoilla. Seinien reunoissa olevilla vetoketjuilla teltta saadaan tarvittaessa suljettua tiiviisti. Seiniä voi kiinnittää tilanteesta riippuen tarvittavan määrän.

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Pressukatos kulkee mukana vaikka henkilöautossa.

Katospaketin koko kuljetuskoossa on noin 155x30x30cm (suurempien katospakettien pituus 205cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia, ruuveja jne. jotka voisivat hukkua, vaan pressukatos kulkee kompaktina pakkauksena jopa henkilöautossa. Paketti sisältää myös kiinnitysköydet ja maapiikit.

Katosten varastokoot ovat 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 6x6m ja kuusikulmainen Hexagon. Tuulihaukka pressukatoksella saat vaivattomasti parissa minuutissa jopa 36m2 katettua tilaa! Telttoja voi myös yhdistellä. Näin voit kattaa niin suuren alueen kuin tarve vaatii. Lisävarusteena myymme liitospalat sekä tarranauhoilla asennettavat polyesterikankaasta valmistetut vesirännit.


Edulliset ja nopeat toimitukset

Toimitamme pressukatokset lähimpään matkahuollon toimipisteeseen tai suoraan kotiovelle Kaukokiidolla. Toimituskulut ovat teltan koosta riippuen noin 25-40 euroa.


Varaosat ja korjauspalvelu

Tarjoamme katoksiimme myös kattavan huoltopalvelun. Toimitamme varaosat matkahuollon kautta tai postitse. Tarvittaessa voit tuoda katoksesi meille korjaukseen. Tarkistamme katoksen ja korjaamme rikkoutuneet osat.


Popup teltta telttakatos