Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

teltta-ponsse.jpg

HUOLTOTELTTA

Pop-up teltta on kätevä huoltoteltta.

(kuvassa 2x2m SUPERIOR™ pop-up teltta)


Pop-up teltat ovat käteviä huoltotelttoja. Teetkö remonttia tai huoltotöitä ulkona? Tarvitsevatko työntekijäsi suojaa sateelta ja tuulelta?

Pop-up huoltoteltan pystyttäminen vie aikaa vain noin minuutin, teltan koosta riippuen. Pop-up telttojamme käyttävät sääsuojina mm. sähköyhtiöt, rakentajat ja remontoijat sekä rallitiimit. Telttoja on saatavana 10 eri kokoa.

Teltan rakenne on suunniteltu kestämään suomen vaativat olosuhteet. Runko on 50mm kahdeksankulmaista anodisoitua alumiinia. Katto ja seinät ovat vedenpitävää, paloturvallista, kulutusta kestävää 500D polyesterikangasta. Saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden tihkuminen saumakohdista.


Kun olet kerran pystyttänyt pop-up huoltoteltan, ei paluuta vanhan malliseen putkitelttaan ole.

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Pop-up huoltoteltan pystyttämisessä säästyy aikaa noin 20 minuuttia jokaisella pystytyskerralla, verrattuna vanhan malliseen putkitelttaan.

Huoltoteltan sisäkorkeus on noin 215cm. Kokonaiskorkeus on noin 340cm. Seinät (lisävaruste) kiinnitetään nopeasti ja kätevästi tarranauhoilla katon reunukseen.


Huomiota herättäviä värivaihtoehtoja

Pop-up telttojen varastovärit ovat valkoinen, oranssi, limen vihreä, keltainen, tumman vihreä, sininen, tumman sininen, harmaa, punainen ja musta. Punainen ja oranssi ovat sopivia värejä herättämään huomion ja näkyvät kaeumpaakin.


Pop-up huoltoteltta kulkee mukana jopa henkilöautossa

Telttapaketin koko kuljetuskoossa on noin 155x30x30cm (4x4, 4x6 ja 4x8m telttapaketin pituus noin 200cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia, ruuveja jne., jotka voisivat hukkua, vaan teltta kulkee kompaktina pakettina helposti paikasta toiseen.

Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut sekä käyttöohjeet. Lisävarusteina on saatavana kokoseinät, oviseinät, ikkunaseinät, teltan jalkoihin asetettavat metallipainot, aluspressut, telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit jne. Telttojen varastokoot ovat 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 6x6m ja kuusikulmainen Hexagon.


Varaosat ja huoltopalvelu

Tarjoamme telttoihin huoltopalvelun. Voimme toimittaa varaosat postitse tai voit tuoda teltan meille tarkastukseen. Vaihdamme rikkinäiset osat ja huoltotelttasi on taas valmis toimintaan.

Telttakatos juhlateltta easy-up teltta pikateltta popup teltta