PIKATELTTA - EASY-UP TELTTA

varikkoteltta-autoteltta.jpgTuulihaukka pikateltta tai nk. easy-up teltta on äärimmäisen nopea pystyttää. Pystytys onnistuu jopa alle minuutissa. Teltan rakenne on suunniteltu suomen vaativiin olosuhteisiin. Runko on anodisoitua alumiinia. Katto ja seinät ovat vedenpitävää, paloturvallista, kulutusta kestävää 500 Denierin polyesterikangasta. Kaikki saumat on prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Lisäksi saumoissa on kaksoisompeleet.

Tee tilaus helposti nettikaupassamme.


 • Pikateltta on mahdollista pystyttää alle minuutissa!
 • Saatavana huoltopalvelu
 • Alumiiniset haitarirakenteen nivelet! Ei herkästi rikkoutuvia nylon- tai muoviosia
 • 50mm kahdeksankulmainen jalkojen alumiiniprofiili - markkinoiden vahvimpia telttoja
 • Pikateltan kuljettaminen onnistuu jopa pienessä henkilöautossa
 • Teltoille ja varusteille vuoden takuu. Painatuksille 3 vuoden takuu
 • Paloturvallinen, 100% vedenpitävä, likaa hylkivä 500D PVC pinnoitettu Polyesteri kangas
 • 30 päivän palautusoikeus

Aikaa säästyy jopa 30 minuuttia jokaisella pystytyskerralla!

pop-up-teltta-pystytys-small.pngPikateltan korkeus on säädettävissä 40cm verran. Kulkukorkeus korkeimmassa asennossa on 215cm ja teltan sisätilassa korkeutta on vielä enemmän. Harjapiikki nousee teltan matalimmassa asennossa reiluun 300cm korkeuteen.

Seinät (lisävaruste) kiinnitetään 50mm leveillä Velcro tarranauhoilla. Seinien kulmissa on vetoketjut joilla teltta saadaan tiiviisti suljettua. Seiniä voi tilanteesta riippuen kiinnittää tarvittavan määrän - on mahdollista vaikkapa kiinnittää kolme seinää ja jättää teltan etummainen seinä irti.

Paljon näyttäviä värivaihtoehtoja.

Pikatelttojen varastovärit ovat valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, limen vihreä, tumman vihreä, sininen, tumman sininen, punainen ja musta. Voit vapaasti valita katon ja seinien värit mallistostamme vastaamaan esim. yrityksesi värejä.

Telttojen PMS varastovärit ovat valkoinen, Harmaa 3C, Keltainen 123C, Oranssi 1525C, Kirkas/Lime vihreä 368C, Tumman vihreä 349C, Punainen 206C, Kirkkaan sininen 2945C, Tumman sininen 282C, Musta

teltta-colors.jpg


esedeu-teltta-2x2m-large.jpeg

Pikateltta kulkee mukana jopa pienessä henkilöautossa.

Pikatelttapaketin koko kokoon taitettuna on noin 155x30x30cm (4x4, 4x6 ja 4x8m telttapaketin pituus on noin 210cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia, ruuveja jne., jotka voisivat hukkua, vaan teltta kulkee yhtenä pakkauksena helposti tapahtumasta toiseen.

Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut, sekä käyttöohjeet.

Lisävarusteina on saatavana mm. kokoseinät, oviseinät, ikkunaseinät, puoliseinät, metallipainot, aluspressut, pyörälliset kuljetuslaukut, telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit, bannerit Pöydät, tuolit jne.


Pikatelttojen varaosat ja korjauspalvelu

Tarjoamme telttoihimme myös kokonaisvaltaisen huoltopalvelun. Voimme toimittaa varaosat postitse tai voit tuoda tai lähettää teltan meille tarkastukseen. Vaihdamme kaikki kuluneet ja rikkinäiset osat ja telttasi on taas valmis toimintaan! Nyt saatavana telttakankaiden koneellinen pesu sekä kuivatus. Hinnat alkaen 90 euroa. Kysy lisää myynnistämme.

 • Kaikki pikatelttojemme varaosat
 • Runkojen huollot
 • Kankaiden paikkaukset ja korjaukset
 • Huollamme mahdollisuuksiemme mukaan toisilta toimittajilta hankittuja telttoja
 • Huoltomme palvelee arkisin klo 10-15

pikateltta popup teltta katos juhlateltta easy-up teltta varikkoteltta