Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PAINATUSPALVELU
MESSUTELTAT JA MAINOSTELTAT

teltta-painatus.png

Nyt painatetut pop-up teltat jopa 1-2 päivässä!

Painatettu Tuulihaukka Pop-up teltta on näyttävä messuteltta tai mainosteltta. Käytössämme on nykyaikainen digitaalipaino, silkkipaino sekä erittäin edullisena vaihtoehtona lämpöpaino. Eri painatusmenetelmiä voidaan myös yhdistellä.

Tästä linkistä löydät Suomen suosituimmat SUPERIOR Pop-up teltat.


Valitsemme aina kustannustehokkaimman painomenetelmän projektikohtaisesti. Voimme suunnitella painatukset ohjeidesi mukaisesti tai voitte toimittaa meille painovalmiin tiedoston. Pop-up telttaan voidaan painaa melkeinpä mitä tahansa - valokuvia, logoja, tekstiä. Painatukset voidaan toteuttaa kaikkiin telttamalleihimme. Painettuja pop-up telttojamme käyttävät mm. yritykset, puolueet, mainostoimistot, rallitiimit, yhdistykset ja urheiluseurat.

Painatusten hinta riippuu käytettävien värien määrästä sekä painatusten koosta ja määrästä. Toimitusaika painatuksille on yleensä 1-2 viikkoa, kiireellisissä tapauksissa jopa vain 1 päivä. Hinnat alkaen 50 EUR. Ota yhteyttä, teemme PDF luonnoksen pop-up teltastasi!

teltat-slide01.jpg


pop-up-teltta-6x6-small.jpg

Painatettuja pop-up telttojamme käyttävät mm. SPR, Greenpeace, Puolustusvoimat, Makita, Fortum, Specsavers, Intrum Justitia, Kokoomus, Liberaalit, Keskusta, Vihreä Liitto, SDP, Keskusta, RKP, Animalia, SAK, ST1, Sampo Pankki ja Sanoma News OY.

digitaalisesti-tulostettu-teltta-01.gifdigitaalisesti-tulostettu-teltta-02.gifdigitaalisesti-tulostettu-teltta-03.gif

Digitaalisella painatusmenetelmällä
saat juuri haluamasi painatukset.

Digitaaliset painatukset tulostetaan valkoiselle telttakankaalle ja painettu pop-up telttakangas ommellaan katoksi tai seinäksi. Hintaan ei vaikuta värimäärä vaan ainoastaan painettavan alan koko. Toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Hinnat alkaen 230 EUR. Mikäli tarvitset kattavampaa suunnittelua ja brändäystä, tutustu myös suunnittelupalveluumme.


teltta-painatus-kuvia2.jpg

Digitaalisten painatusten esimerkkihintoja (lueteltuna ei ole kaikkia kokoja ja painomahdollisuuksia)

2m seinän digitaalinen painatus kokonaan 230 EUR
3m seinän digitaalinen painatus kokonaan 250 EUR
4m seinän digitaalinen painatus kokonaan 290 EUR
4,5m seinän digitaalinen painatus kokonaan 310 EUR

3x3m pop up teltan katon digitaalinen painatus kokonaan 650 EUR
3x4,5m pop up teltan katon digitaalinen painatus kokonaan 750 EUR
3x6m pop up teltan katon digitaalinen painatus kokonaan 790 EUR
4x8m pop up teltan katon digitaalinen painatus kokonaan 990 EUR

telttapainatusten-hinnat.jpgMuilla painatusmenetelmillä toteutettavat painatukset hinnoittelemme aina tapauskohtaisesti. Hinnat alkaen 50 EUR. Hintaan vaikuttaa painettavan alan koko, värimäärä ja painatusten määrä. Pyydä tarjous myynnistämme.

(Hintoihin lisätään ALV 24%)Vinkkejä painatusten tilaamiseen

1) Mieti millaisen painetun pop-up teltan haluaisit; koko, katon väri, seinien väri, painatusten määrä ja sijainti jne. Voit pyytää meiltä valmiita luonnospohjia, joihin painatukset voi suunnitella esim. Adobe Illustratorilla. Tutustu myös ennakkoon suuntaa-antaviin hintoihimme sivuiltamme, jotta osaat hahmottaa budjetin.

Edullisimpia ovat yksi- ja kaksiväriset painatukset katon liepeisiin (alkaen 50 euroa). Katon ja seinien digitaaliset painatukset ovat hivenen hintavampia (alkaen 250 euroa).

2) Jos sinulla on yrityksesi logo tai muu aineisto painovalmiissa muodossa (esim. PDF, eps, Illustrator, jpg - mieluiten vektorigrafiikkana), voit toimittaa sen jo tarjouskyselyä tehdessäsi. Jos et ole varma onko tiedosto oikeassa formaatissa, lähetä kaikki saatavana olevat tiedostomuodot.

Mikäli valmista aineistoa ei ole ja haluat vaikkapa tekstin katon liepeeseen, kirjoita teksti tarjouskyselyyn siinä muodossa kuin haluaisit sen näkyvän - käytä suuria kirjaimia jos tarpeen jne. Voit myös kertoa fontti toiveen.

3) Pyydä tarjous sähköpostitse tai lomakkeella. Mainitse myös milloin tarvitset pop-up teltan (pidemmällä toimitusajalla pystymme usein tarjoamaan edullisemman hinnan).


painatusohjeet-small.jpg


Messuteltta mainosteltta telttakatos painatettu pop-up teltta pikateltta juhlateltta