Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TELTTAVUOKRAUS TIETOA

pop-up-juhla-teltta.jpg

Valikoimastamme löytyy pop-up teltat, pöydät, tuolit, lämmittimet, valaisimet, mikrofonit, mikserit, äänentoisto, soittimet, aidat ja kaikki muu tarpeellinen pienten ja keskikokoisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Hoidamme järjestelyt tarvittaessa myös valmiina "avaimet käteen" pakettina. Pyydä tarjous myynnistämme.

Telttavuokraus nopeasti ja luotettavasti!

Vuokraamme helppokäyttöisiä pop-up telttoja, tähtitelttoja sekä Pagoda telttoja mm. yritystapahtumiin ja perhejuhliin. Vuokratelttojen värit ovat sininen, punainen, musta, beige ja valkoinen. Muita värejä on saatavana lisähintaan. Vuokraamme myös tuoleja, pöytiä, lämmittimiä, soittimia sekä äänentoistolaitteistoja (mikrofonit, mikserit, kaiuttimet, johdot, rummut, kitarat jne.).

Tapahtumien järjestäminen on usein työlästä puuhaa ja kaiken pitäisi toimia. Annammekin vuokratuotteille kaksi päivää veloituksetonta vuokra-aikaa ennen tapahtumaa. Ei siis viimehetken paniikkia! Toimitamme teltat haluamaasi osoitteeseen jo 2-3 päivää ennen vuokrausajankohtaa. Voit myös noutaa teltat varastoltamme Siltakylästä. Tarvittaessa noudamme tuotteet tapahtuman jälkeen, sovittuna ajankohtana.

Pyydä tarjous vuokrateltasta kuljetuksineen ja varusteineen:
p. 044-976 9671 (arkisin klo 9-16)

Hyväntekeväisyysjärjestöille vuokrausajankohdasta riippuen 25% lisäalennus.

Pop-up telttavuokraus - Pikateltta vuokraus - Telttavuokraus

Pop-up teltat ovat erittäin suosittuja vuokratelttoja. Pop-up telttamme ovatkin niittäneet mainetta yksityisten kuin myös yritysten lähes kaikentyyppisissä tapahtumissa. Pop-up telttojen pystyttämiseen aikaa menee kahdelta henkilöltä vain noin 1-2 minuuttia! Ajankohdasta ja sijainnista riippuen saatavana myös "avaimet käteen" pystytys- ja purkupalvelu.

Vuokrahinta sisältää rungon, katon, seinät, maapiikit ja narut, metallipainot jokaiseen teltan jalkaan sekä pystytysohjeen. Vuokrateltat voi noutaa varastoltamme tai toimitamme ne haluamaasi osoitteeseen 2-3 päivää ennen vuokrausajankohtaa. Noudamme tuotteet tarvittaessa vuokrauksen jälkeen.


Tähtiteltta vuokraus

juhlateltta.jpg

Tähtiteltta on näyttävä vaihtoehto häihin, promootiotilaisuuksiin, juhliin ja tapahtumiin joissa tarvitaan tyylikäs katettu tila edullisesti ja nopeasti. Teltalla voidaan kattaa tila jopa 80 henkilölle noin 20 minuutissa. Tähtiteltoissa on jykevä alumiininen keskitolppa ja näyttävä polyesteri kattokangas.

Tähtiteltat ovat saatavana 10m ja 16m kokoisena. Tähtiteltta on uskomattoman tyylikäs juhlien keskipiste!

pagoda-teltat.jpg


Pagoda telttavuokraus

Pagoda teltat ovat näyttäviä ja kestäviä tapahtumatelttoja. Teltoissa on alumiininen putkirunko ja erittäin kestävä PCV katto sekä seinät. Seiniä voidaan kiinniittää haluttu määrä tilanteen mukaan. Pystytysaika on noin 30 minuuttia kahdelta hengeltä.