Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pop-up telttakatos edullisesti suoraan maahantuojalta!

Suomen suosituimmat pop-up teltat ja telttakatokset aina edullisin hinnoin.

Pop-up teltta Pop-up teltta painatuspalveluPop-up teltta vuokrausPop-up teltta huoltopalvelu
"Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt.
Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi."
- Lieksan Omakotiyhdistys

Pop-up teltta on tyylikäs tapahtumateltta, juhlateltta, varikkoteltta, huoltoteltta, toriteltta, myyntiteltta tai vapaa-ajan telttakatos. Voit nähdä Suomen suosituimpia Pop-up telttojamme yritystapahtumissa, toreilla, messuilla, varikoilla ja kaikkialla missä tarvitaan näyttävää suojaa sateelta tai auringolta.

Meiltä saat luotettavasti alkuperäiset pop-up teltat sekä kaiken tarvitsemasi brändisi ammattimaiseen esilletuontiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pop-up teltat, Pagoda teltat, Tähtiteltat, telttakatokset sekä telttojen monipuoliset lisävarusteet. Meiltä saat myös banderollit, liput, käyntikortit, tuote-esitteet, pop-up puolueteltat, ilmatäytteiset teltat!

Pop-up teltta on helppokäyttöinen telttakatos

Pop-up teltat ovat erittäin käteviä, suhteellisen kevytrakenteisia telttakatoksia. Tuulihaukka pop-up telttojen runkorakenne on tukeva ja kangasmateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Rungot on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja teräksestä.

Käyttämiemme teräs- ja alumiiniprofiilien on havaittu kestävän Suomen vaativia olosuhteita erittäin hyvin. Myös alumiiniset nivelosamme ovat kestävämpiä kuin joissakin telttakatosissa käytettävät muovi- ja nylon osat.

Telttakatosten katto ja seinät on valmistettu vedenpitävästä, paloturvallisesta, kulutusta kestävästä 500D-polyesterikankaasta. Kaikki saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Pop up telttakatoksen pystyttäminen onnistuu alle 60 sekunnissa!

Telttakatos pop-up teltta toriteltta myyntiteltta pikateltta

Pop-up telttakatos torilla


ARVONTOJA!

Facebook -sivuillamme voit nyt osallistua arvontoihin. Arvomme kuukausittain huipputuotteita mm. pop-up telttoja sekä pop-up telttojen lisävarusteita. Klikkaa linkkiä ja tule mukaan!

TuulihaukkaTeltat FACEBOOK -sivuHinnat eivät sis. alv:a

Vetoketjukaistale Pop-up telttojen väliin

Kaistale_telttaseinien_valiin2.jpg&width=280&height=500
Kiinnitetään vetoketjuilla pop-up telttojen seinien väliin. Pop-up telttojen kiinnittämisessä toisiinsa suosittelemme käyttämään myös käteviä liitospaloja pop-up telttojen yhdistämiseen.


Uudistettu 100% vedenpitävä ultraviolettisäteilyä kestävä paloturvallinen 600 Denierin polyesteri kangas
Uudistettu..
Hinta: 32.00 €

Katto 3x6m Pop-up telttaan

tohmajarven-pomppu-teltta.jpg&width=280&height=500
Kangasmateriaali on paloturvallinen, vedenpitävä, likaa hylkivä 600D polyesteri. Saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Värin voit valita mallistostamme vastaamaan esim. yrityksesi logon väriä. Pystymme toteuttamaan myös kaikki PMS/CMYK värit. Kysy lisätietoja myynnistämme..

Paino: 10 kg

Hinta: 220.00 €

Ilmatäytteinen teltta ProAir

ilmataytteinen-teltta-4x4m-01.jpg&width=280&height=500
Ilmatäytteinen ProAir teltta on huippunäyttävä katseenvangitsija! Teltta on kätevä tuote-esittelyteltta, juhlateltta, messuteltta tai vaikkapa varikkoteltta. Telttaan on mahdollista vapaasti painaa logoja ja grafiikoita. Pyydä luonnospohja myynnistämme. Teltan kuljettaminen ja pystyttäminen onnistuu..

Paino: 23 kg

Hinta: 1 500.00 € - 2 175.00 €

Pagoda-teltta 5x5m

pagoda-teltta-01.jpg&width=280&height=500
Pagoda-teltalla loihdit näyttävän, tyylikkään ja huomiota herättävän tapahtumapaikan. Runko on ruostumatonta alumiinia, toisin kuin edullisimmissa teräsrunkoisissa telttamalleissa. Katon ja seinien materiaalina on haastaviakin sääolosuhteita kestävä PVC. Paketti sisältää myös ikkunalliset PVC seinät..
Hinta: 1 890.00 €

Banderolli H-FIX kehykset / System

Nayttokuva_2018-04-04_kello_14.34.08.png&width=280&height=500
Joustava järjestelmä, johon saa kiinnitettyä digipainetun banderollin. Banderolli tilataan erikseen.
Soveltuu pehmeälle alustalle, kuten ruoho- tai hiekkakenttä. Bannerin korkeus voi olla jopa 100cm ja leveys 300 - 500cm.
Järjestelmän korkeus: 120cm
Paino: 2,5kg
Hintaan sisältyy:
2 kpl alumiininen..
Hinta: 141.00 €

Pop-up teltan ovellinen seinä, 5m

pop-up-teltta-koko-seina-ovella.jpg&width=280&height=500
Ovellinen seinä pop-up telttaan. Seinän keskellä on oviaukko jonka reunoissa on vetoketjut. Ovi on mahdollista rullata ylös ja kiinniittää kätevästi lenkeillä. Seinän yläreunassa on 50mm leveä tarranauha, jonka avulla seinä kiinnitetään pop-up teltan kattoon. Seinän reunoissa on laadukkaat vetoketjut..
Hinta: 60.00 €

Pop-up teltta 5x5m SUPERIOR

pop-up-teltta-5x5m.jpg&width=280&height=500
SUPERIOR™ 5x5m pop-up teltta on äärimmäisen kätevä telttakatos. Pystyttäminen käy parissa minuutissa patentoidun haitarirakenteen ansiosta. Katon värin voit valita malllistostamme vastaamaan vaikkapa yrityksesi ilmettä. Lisävarusteiden ja painatusten avulla teet pop-up teltastasi huomion keskipisteen!..

Paino: 65 kg

Hinta: 850.00 €1 200.00 €

Katto 3x3m Pop-up telttaan

teltat-metos-hackman.jpg&width=280&height=500
Kangasmateriaali on paloturvallinen, vedenpitävä, likaa hylkivä 600D polyesteri. Saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Värin voit valita mallistostamme vastaamaan esim. yrityksesi logon väriä. Pystymme toteuttamaan myös kaikki PMS/CMYK värit. Kysy lisätietoja myynnistämme..

Paino: 7 kg

Hinta: 150.00 €

Beachflag purje

Beachflagga_Haj_Large_01.jpg&width=280&height=500
Beachflagista on tullut hyvin suosittu markkinointituote ennen kaikkea tapahtumissa ja katseenvangitsijana liikkeiden ulkopuolella. Beachflagsysteemimme ovat vahvoja ja toimitetaan valmiina laadukkaana nelivärikankaana. Mukana toimitetaan kiinnitysvälineet ja kätevä kantokassi. Lipputangossa on kaksi..

Paino: 3 kg

Hinta: 159.00 € - 289.00 €