Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pop-up telttakatos edullisesti suoraan maahantuojalta!

Suomen suosituimmat pop-up teltat ja telttakatokset aina edullisin hinnoin.

Pop-up teltta Pop-up teltta painatuspalveluPop-up teltta vuokrausPop-up teltta huoltopalvelu
"Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt.
Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi."
- Lieksan Omakotiyhdistys

Pop-up teltta on tyylikäs tapahtumateltta, juhlateltta, varikkoteltta, huoltoteltta, toriteltta, myyntiteltta tai vapaa-ajan telttakatos. Voit nähdä Suomen suosituimpia Pop-up telttojamme yritystapahtumissa, toreilla, messuilla, varikoilla ja kaikkialla missä tarvitaan näyttävää suojaa sateelta tai auringolta.

Meiltä saat luotettavasti alkuperäiset pop-up teltat sekä kaiken tarvitsemasi brändisi ammattimaiseen esilletuontiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pop-up teltat, Pagoda teltat, Tähtiteltat, telttakatokset sekä telttojen monipuoliset lisävarusteet. Meiltä saat myös banderollit, liput, käyntikortit, tuote-esitteet, pop-up puolueteltat, ilmatäytteiset teltat!

Pop-up teltta on helppokäyttöinen telttakatos

Pop-up teltat ovat erittäin käteviä, suhteellisen kevytrakenteisia telttakatoksia. Tuulihaukka pop-up telttojen runkorakenne on tukeva ja kangasmateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Rungot on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja teräksestä.

Käyttämiemme teräs- ja alumiiniprofiilien on havaittu kestävän Suomen vaativia olosuhteita erittäin hyvin. Myös alumiiniset nivelosamme ovat kestävämpiä kuin joissakin telttakatosissa käytettävät muovi- ja nylon osat.

Telttakatosten katto ja seinät on valmistettu vedenpitävästä, paloturvallisesta, kulutusta kestävästä 500D-polyesterikankaasta. Kaikki saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Pop up telttakatoksen pystyttäminen onnistuu alle 60 sekunnissa!

Telttakatos pop-up teltta toriteltta myyntiteltta pikateltta

Pop-up telttakatos torilla


ARVONTOJA!

Facebook -sivuillamme voit nyt osallistua arvontoihin. Arvomme kuukausittain huipputuotteita mm. pop-up telttoja sekä pop-up telttojen lisävarusteita. Klikkaa linkkiä ja tule mukaan!

TuulihaukkaTeltat FACEBOOK -sivuHinnat eivät sis. alv:a

Pyöreä pöytä, kokoontaittuvilla jaloilla, esittelykappale

Pyorea_poyta_150cm.png&width=280&height=500
Esittelykappaleena ollut pyöpeä pöytä kokoontaittuvilla jaloilla. Ympärille mahtuu 8 tuolia. koko 150cm (tuolit tilattava erikseen)

Pyöreä pöytä on erinomainen terassipöytä tai tarjoilupöytä. Soveltuu hyvin vaikkapa ruokailuun ja perhejuhliin. Huom. kuvassa näkyvät tuolit eivät sisälly hintaan...
Hinta: 45.00 €

Pop-up teltta 3x4,5m SUPERIOR

pop-up-teltta-katos-3x45m-01.jpg&width=280&height=500
SUPERIOR™ Pop-up teltta on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Vahva alumiinirunko, alumiiniset nivelet sekä 600 Denierin polyesterikangas takaavat kestävyyden. 
Tuulihaukka Pop-up telttoja voit nähdä kaikkialla yritystapahtumissa sekä yksityisissä juhlissa. SUPERIOR teltat ovat korkealaatuisia..

Paino: 40 kg

Hinta: 495.00 €800.00 €

Pop-up teltta Hexagon 6m SUPERIOR

hexagon-teltta-01.jpg&width=280&height=500
SUPERIOR™ Pop-up teltta on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Vahva alumiinirunko, alumiiniset nivelet sekä 600 Denierin polyesterikangas takaavat kestävyyden. 
SUPERIOR™ pop-up teltat ovat nousseet viimeisen kolmen vuoden aikana markkinoiden suosituimmiksi pop-up teltoiksi. Telttamallia..

Paino: 75 kg

Hinta: 950.00 €1 400.00 €

Lippu 200cm

Nayttokuva_2019-06-12_kello_12.04.57.png&width=280&height=500
Lippu suosittu markkinointituote ennen kaikkea tapahtumissa ja katseenvangitsijana liikkeiden ulkopuolella. Lippu toimitetaan valmiina laadukkaana nelivärikankaana, mukana kätevä kantokassi. Lipputangossa on kaksi taipuisaa kuituosaa.

Lippu voidaan kiinnittää kätevästi Pop-up teltan jalkatolppaan Lipputangon..
Hinta: 150.00 €

Puolue pop-up teltta, RKP

puolue-pop-up-teltta-rkp.jpg&width=280&height=500
Nyt on helppoa tilata pikapystytettävä pop-up teltta puolueesi graafisten ohjeiden mukaisilla painatuksilla. Kokonaisuutta voidaan muokata toiveidesi mukaan. Puolueteltat ovat saatavana myös mm. 2x2, 3x4,5, 4x4, 5x5 ja 4x8m kokoisina. Puolue pop-up telttojamme käyttävät jo kaikki suomalaiset puolueet..

Paino: 50 kg

Hinta: 650.00 €

Katto 3x4,5m Pop-up telttaan

pop-up-teltta-stark.jpg&width=280&height=500
Kangasmateriaali on paloturvallinen, vedenpitävä, likaa hylkivä 600D polyesteri. Saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Värin voit valita mallistostamme vastaamaan esim. yrityksesi logon väriä. Pystymme toteuttamaan myös kaikki PMS/CMYK värit. Kysy lisätietoja myynnistämme..

Paino: 8 kg

Hinta: 170.00 €

Kokoontaittuva pöytä

kokoontaittuva-poyta-01.png&width=280&height=500
Kokoontaittuva pöytä on helppo kuljettaa tapahtumasta tapahtumaan. Pöytä taittuu pieneen kokoon ja kulkee kätevästi mukana kantokahvan ansiosta. Kokoontaitettava pöytä sopii useisiin käyttötarkoituksiin ja on mahtava ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeasti ja helposti lisää pöytätilaa. 
Kokoontaittuva..

Paino: 15 kg

Hinta: 79.00 €100.00 €

Counter Case

Case_messupoyta_t.png&width=280&height=500
Counter Case
Laukusta tiskiksi minuutissa! Counter Case on Tilavasta kuljetuslaukusta minuutissa tyylikäs ja vakaa tiski. Helppo koota. Mitat kuljetuslaukut (cm): 45x66x97 Suurin leveys: 130cm Paino: 15kg

Paino: 15 kg

Hinta: 569.00 €

Roll-up

Roll-up_120x200cm_01.jpg&width=280&height=500
Roll-up on suurmenestys. Se on kätevä, yksinkertainen koota ja kevyt kantaa. Kaikki roll-upimme painetaan korkealaatuisina 4-värisinä kankaalle, jolla on 3 vuoden värinkestävyys.
Todella korkealaatuinen Vinyyli-kangas toistaa värit uskomattoman hyvin. Kangas on suhteellisen pehmeä ja siinä on sileä..
Hinta: 119.00 € - 159.00 €