Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pop-up telttakatos edullisesti suoraan maahantuojalta!

Suomen suosituimmat pop-up teltat ja telttakatokset aina edullisin hinnoin.

Pop-up teltta Pop-up teltta painatuspalveluPop-up teltta vuokrausPop-up teltta huoltopalvelu
"Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt.
Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi."
- Lieksan Omakotiyhdistys

Pop-up teltta on tyylikäs tapahtumateltta, juhlateltta, varikkoteltta, huoltoteltta, toriteltta, myyntiteltta tai vapaa-ajan telttakatos. Voit nähdä Suomen suosituimpia Pop-up telttojamme yritystapahtumissa, toreilla, messuilla, varikoilla ja kaikkialla missä tarvitaan näyttävää suojaa sateelta tai auringolta.

Meiltä saat luotettavasti alkuperäiset pop-up teltat sekä kaiken tarvitsemasi brändisi ammattimaiseen esilletuontiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pop-up teltat, Pagoda teltat, Tähtiteltat, telttakatokset sekä telttojen monipuoliset lisävarusteet. Meiltä saat myös banderollit, liput, käyntikortit, tuote-esitteet, pop-up puolueteltat, ilmatäytteiset teltat!

Pop-up teltta on helppokäyttöinen telttakatos

Pop-up teltat ovat erittäin käteviä, suhteellisen kevytrakenteisia telttakatoksia. Tuulihaukka pop-up telttojen runkorakenne on tukeva ja kangasmateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Rungot on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja teräksestä.

Käyttämiemme teräs- ja alumiiniprofiilien on havaittu kestävän Suomen vaativia olosuhteita erittäin hyvin. Myös alumiiniset nivelosamme ovat kestävämpiä kuin joissakin telttakatosissa käytettävät muovi- ja nylon osat.

Telttakatosten katto ja seinät on valmistettu vedenpitävästä, paloturvallisesta, kulutusta kestävästä 500D-polyesterikankaasta. Kaikki saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Pop up telttakatoksen pystyttäminen onnistuu alle 60 sekunnissa!

Telttakatos pop-up teltta toriteltta myyntiteltta pikateltta

Pop-up telttakatos torilla


ARVONTOJA!

Facebook -sivuillamme voit nyt osallistua arvontoihin. Arvomme kuukausittain huipputuotteita mm. pop-up telttoja sekä pop-up telttojen lisävarusteita. Klikkaa linkkiä ja tule mukaan!

TuulihaukkaTeltat FACEBOOK -sivuHinnat eivät sis. alv:a

Counter Case

Case_messupoyta_t.png&width=280&height=500
Counter Case
Laukusta tiskiksi minuutissa! Counter Case on Tilavasta kuljetuslaukusta minuutissa tyylikäs ja vakaa tiski. Helppo koota. Mitat kuljetuslaukut (cm): 45x66x97 Suurin leveys: 130cm Paino: 15kg

Paino: 15 kg

Hinta: 569.00 €

Counter 100 pöytä

counter100-poyta-01.jpg&width=280&height=500
Counter 100 on tyylikäs messupöytä, jonka mukana tulee kangas väripainolla, mustan tai puun värinen työtaso, 2 hyllyä ja kantokassi. Decorkangas painetaan vesipohjaiosella värillä joka tekee siitä ympäristäystävällisemmän painovaihtoehdot. Korkealaatuinen kangas, joka soveltuu erityisesti sisäkäyttöön..
Hinta: 349.00 €

Pagoda-teltta 5x5m

pagoda-teltta-01.jpg&width=280&height=500
Pagoda-teltalla loihdit näyttävän, tyylikkään ja huomiota herättävän tapahtumapaikan. Runko on ruostumatonta alumiinia, toisin kuin edullisimmissa teräsrunkoisissa telttamalleissa. Katon ja seinien materiaalina on haastaviakin sääolosuhteita kestävä PVC. Paketti sisältää myös ikkunalliset PVC seinät..
Hinta: 1 890.00 €

Maanaula 1,7kg, Beachflagille

Maanaula.png&width=280&height=500
Sopii kaikkiin Beachflag malleihin. Maanaula vakauttaa pehmeimmälläkin alustalla ja lippu seisoo vakaasti myös tuulella. maanaula on helppo asentaa lippuun ja se lyödään maahan esim. vasaralla.
Hinta: 39.00 €

Liitospala pop-up telttojen yhdistämiseen

pop-up-telttojen-kiinnike.jpg&width=280&height=500
Laadukas liitospala pop-up telttojen yhdistämiseen. Pyöristetyn muotoilun ansiosta liitospala sopii kaikkiin pop-up teltan jalkaprofiileihin. Katso myös tuote pop-up teltan seinien yhdistämiseen käytettävä kangaskaistale.

Suositus 4kpl / pop-up telttojen liitos
Pitää pop-up teltat tiukasti kiinni..

Paino: 1 kg

Hinta: 17.00 €

Betonipaino

betonipaino-teltta.jpg&width=280&height=500
Betonipainot ovat tarpeen tuulisemmalla säällä, kun pop-up teltta pystytetään kovalle alustalle (esim. asfaltille), missä maapiikkejä ei pysty käyttämään. Betonipainoja suositellaan käytettäväksi myös maapiikkien lisäksi aina kun mahdollista. Kiinnitys käy kätevästi mukana toimitettavalla narulla. Betonipaino..
Hinta: 49.00 € - 89.00 €

Tähtiteltta 10m

tahtiteltta-sininen.jpg&width=280&height=500
Tähtiteltalla loihdit näyttävän ja tyylikkään tapahtumapaikan jopa yli 30 henkilölle alle 30 minuutissa. Kangasmateriaalina on 500D polyesteri. Saatavana myös PVC materiaalilla 900 euron lisähintaan. Keskitolppa on jykevää alumiinia. Keskitolpan alaosassa on veivi, jolla katto saadaan pingoittetua sopivaan..

Paino: 60 kg

Hinta: 1 250.00 €1 900.00 €

Teräsbetonipaino pop-up telttaan

IMG_10482.jpg&width=280&height=500
Teräksellä vahvistettu 15kg betonipaino pop-up telttaan. Päällekkäin voi latoa useampia painoja. Suositus Pop-up telttoihin 4-12 kpl.

Halkaisija 35cm
Paino noin 15kg
Voidaan latoa päällekkäin
Tyylikäs muotoilu
Lisätty turvallisuus pop-up telttojen käyttöön..
Hinta: 25.00 €

Pagoda-teltta 6x6m

telttakatos-tapahtumateltta-01.jpg&width=280&height=500
HUOM! TUOTE ON LOPPUUNMYYTY. KYSY SAATAVUUS MYYNNISTÄMME!

Pagoda-teltalla loihdit näyttävän, tyylikkään ja huomiota herättävän tapahtumapaikan. Runko on ruostumatonta alumiinia, toisin kuin edullisimmissa teräsrunkoisissa telttamalleissa. Katon ja seinien materiaalina on haastaviakin sääolosuhteita..
Hinta: 2 390.00 €