POP-UP TELTTA

pop-up-teltta

Pop-up teltta on äärimmäisen helppokäyttöinen telttakatos, jonka pystyttäminen käy jopa alle puolessa minuutissa patentoidun haitarirakenteen ansiosta. Pop-up teltan kuljettaminen onnistuu jopa henkilöautossa eikä säilyttäminenkään vaadi pajoa tilaa. Olemme maahantuoneet ja myyneet pop-up telttoja jo lähes 15 vuoden ajan. Pop-up teltoillamme on jo yli 10 000 tyytyväistä käyttäjää. Tervetuloa tutustumaan Pop-up telttoihimme!

Tarvitsetko lisätietoja pop-up teltoista? Soita 044 976 9671 tai käytä yhteydenottolomaketta

Tilaa Pop-up teltta nettikaupastamme.


Pop-up teltan ominaisuudet

Pop-up telttapaketin koko

Telttapaketin koko kokoon taitettuna on noin 155x30x30cm (4x4, 4x6 ja 4x8m telttapaketin pituus on noin 210cm). Rungossa ei ole irtonaisia putkia, ruuveja jne., jotka voisivat hukkua, vaan teltta kulkee yhtenä pakkauksena helposti tapahtumasta toiseen. Teltan säilyttäminenkään ei vaadi suuria tiloja!


Pop-up teltan runkomateriaalit

Tuulihaukka pop-up telttojen rakenne on suunniteltu kestämään Pohjois Euroopan vaativat olosuhteet. Alumiinirunkoisessa Tuulihaukka Superior pop-up teltassa on äärimmäisen kestävä 50mm kahdeksankulmainen alumiiniprofiili sekä alumiiniset nivelet. Emme käytä pakkasessa rikkoutuvia muovi- tai nylon niveliä vaan kaikki kuormitukselle joutuvat nivelet ovat alumiinia. Pop-up telttojen kulkukorkeus on noin 215cm. Harjapiikki nousee noin 330-350cm korkeuteen, telttamallista riippuen. Seinät kiinnitetään helposti 50mm leveillä tarranauhoilla katon reunukseen. Kaikilla pop-up teltoillamme on vähintään vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus.


Pop-up teltan kattokankaan ominaisuudet

Kattokankaan saumat on prässiteipattu estämään veden läpitulo saumakohdista. Lisäksi saumoissa on kaksoisompeleet. Katon harjapiikki on varustettu kattokankaan automaattisella pingoitusmekanismilla, joka auttaa pitämään katon kireänä ja näyttävän näköisenä. Tämä myös pidentää kattokankaan käyttöikää. Kattomateriaali on 100% vedenpitävää, paloturvallista 500 Denierin PVC pinnoitteista polyesterikangasta. Pop-up teltat ovat saatavana myös tukevammalla ja kestävämmällä PVC materiaalilla. Mutta käytettäessä PVC materiaalia telttojen helppo pystytettävyys kärsii hieman.


Pop-up teltan pystyttäminen

Pop-up teltoissa käytetään patentoitua haitarirakennetta. Tämäntyyppinen rakenne mahdollistaa teltan mahtumisen pieneen tilaan sekä todella helpon pystytettävyyden. Pop-up teltan pystyttäminen onnistuu jopa alle puolessa minuutissa. Verrattuna vanhan malliseen putkitelttaan säästyy aikaa noin 20 minuuttia jokaisella pystytyskerralla. Seiniä (lisävaruste) voi kiinnittää tilanteesta riippuen tarvittavan määrän. Tämä vie aikaa muutaman minuutin lisää.


pop-up teltan pystyttäminen
Pop-up teltan pystyttäminen onnistuu noin 30 sekunnissa.Pop-up telttojemme värivaihtoehdot

pop-up teltta värit

Pop-up telttojemme värivalikoima käsittää 12 perusväriä
popup teltta Lieksa


"Terveisiä Lieksan Omakotiyhdistykseltä oheisen kuvan kera. Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi."
Lyhyt Pop-up teltan osto-opas

1) Varmista, että teltan runko on tukevarakenteinen ja kestää Suomen tuulisemmatkin olosuhteet. Suosittelemme vähintään 40mm profiilin kulmatolppia. Tuulihaukka Superior teltoissa on 50mm profiili. Sisätiloissa messuilla voi pärjätä jopa 35mm profiileilla - näitä malleja emme kuitenkaan suosittele. Tuulisemmissa olosuhteissa muista käyttää painoja sekä harusnaruja tai kiinnitä teltta esim. terassitolppaan

2) Tarkista, että teltan nivelosat ovat alumiinia tai terästä. Muovi ja nylon nivelet hajoavat helposti, etenkin pakkasessa. Tuulihaukka teltoissa kaikki kuormitukselle joutuvat nivelosat ovat alumiinia ja terästä. Nämä osat tuovat teltalle hieman lisähintaa, mutta lisäävät merkittävästi teltan käyttöikää.

3) Varmista varaosien ja uusien kankaiden saatavuus. Meiltä saat kaikki varaosat ja kankaat - perille jopa päivässä. Tarjoamme myös huoltopalvelun sekä kankaiden pesupalvelun.


Usein kysyttyä pop-up teltoista

Miksi kannattaa valita Tuulihaukka Pop-up teltta?

Pop-up telttammme on suunniteltu kestämään kovaakin ammattikäyttöä ja teltasta on iloa vielä vuosienkin päästä. Teltta on helppokäyttöinen, kätevä kuljettaa ja säilytyskään ei vaadi paljoa tilaa. Valmistuksessa on kiinnitetty huomiota pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät teltasta laadukkaan, kestävän ja tyylikkään.

Mitä telttapaketti sisältää?

Pop-up telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, pyörällisen kuljetuslaukun, maapiikit ja kiinnitysnarut sekä selkeät käyttöohjeet. Lisävarusteina on saatavana mm. kokoseinät, oviseinät, ikkunaseinät, teltan jalkoihin asetettavat metallipainot, aluspressut, telttoja yhdisteltäessä käytettävät liitospalat ja vesirännit sekä mainospainatukset.

Minkä kokoisia telttoja on saatavana?
Pop-up telttojemme varastokoot ovat 2x2, 2x3, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 6x6m ja Hexagon. Yhdistämällä vaikkapa 2kpl 4x6m telttoja saadaan vaivatta jopa 48 neliötä katettua tilaa - suosittelemme telttojen väliin lisävarusteina saatavia vesirännejä sekä liitospaloja.

Kuinka pop-up teltan runko huolletaan?

Puhdista runko harjalla tai kostealla rätillä, voit myös käyttää mietoa pesuainetta. Tarkista silloin tällöin että kaikki teltan haitarirakenteen ruuvit ja mutterit ovat tiukasti kiinni. Tarkista että teltan jalat ja haitarirakenteen osat eivät ole taipuneet. Mikäli jokin osa rikkoutuu, tilaa varaosa. Rungon osat on helppo vaihtaa itse, tarvitset vain ruuvimeisselin. Voit myös toimittaa telttasi meille kokonaisvaltaiseen huoltoon - vaihdamme kaikki rikkoutuneet osat ja tarkistamme että teltta on edelleen turvallinen käyttää.

Kuinka tilaan pop-up teltan?
Tilaus on helpointa tehdä telttakaupassamme. Mikäli tarvitset suuren telttaerän, painatetun teltan tai lisävarusteita joita telttakaupassamme ei ole listattuna, pyydä tarjous sähköpostilla.

Voiko Pop-up telttaa käyttää juhlatelttana?
Tuulihaukka Pop-up teltta on äärimmäisen kätevä juhlateltta. Teltta tulee kiinnittää tukevasti maahan maapiikeillä ja naruilla.

Onko pop-up teltoilla takuu?
Kaikilla tuotteillamme on vähintään vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus.

Voinko tilata telttaani pelkästään uuden kattokankaan?
Kyllä, toimitamme kaikki varaosat telttoihimme, myös uudet katot ja seinät.

Kuinka pop-up teltta pysyy paikoillaan tuulisemmalla säällä?
Pop-up teltan mukana toimitetaan maapiikit ja narut. Lisävarusteina on saatavana metallipainoja - nämä ovat tarpeen asfaltilla tms. missä maapiikkejä ei pysty käyttämään.

Kuinka seinät (lisävaruste) kiinnitetään pop-up telttaan?
Seinät kiinnitetään katon liepeeseen tarranauhalla. Seinät on nopea kiinnittää ja ne pysyvät paikallaan kovallakin tuulella. Tarranauha on ommeltu katon liepeeseen, ja vastaava tarranauha seinien ylälaitaan. Käyttämämme tarranauha on 5cm leveää. Seinien kulmissa on vetoketjut, joilla teltta saadaan tarvittaessa tiiviisti suljettua.

Mitä materiaalia pop-up teltat ovat?
Rungot ovat alumiinia sekä terästä. Katot ja seinät ovat vahvaa, kulutusta kestävää 500 Denierin polyesteriä.

Kuinka nopeasti teltan pystyttäminen onnistuu?
Pystytysaika on pop-up teltan koosta ja pystyttäjien määrästä riippuen 30 sekuntia - 3 minuuttia. Verrattuna vanhanaikaiseen putkitelttaan, säästyy aikaa jopa 30 minuuttia jokaisella pystytyskerralla.

Pystyykö teltan pystyttämään yksin?
Pienemmät Pop-up telttamme on mahdollista pystyttää yksin, mutta suosittelemme pystyttämiseen vähintään 2 henkilöä. Yksin pystytettäessä teltta avautuu helpoiten kun sitä nostaa runkorakenteen keskeltä ilmaan.

Minkä värisiä telttoja on saatavana?
Telttojen perusvärit ovat valkoinen, harmaa, keltainen, oranssi, sininen, vihreä, punainen ja musta. Voimme myös valmistaa juuri halutun värisen teltan.

Voiko katon jättää paikoilleen runkoon kun teltta ei ole käytössä?
Kyllä voi. Ennen varastointia on vain huolehdittava, että kattokangas on kuiva.

Miten toimitatte popup teltat?
Toimitamme varastossa olevat tuotteet muutamassa arkipäivässä matkahuollolla tai kaukokiidolla. Tilattaville tuotteille toimitusaika vaihtelee. Jos mahdollista, varaa reilusti aikaa teltan hankintaan niin saat varmasti ajoissa juuri toivotunlaisen tuotteen.

Kuinka maksan tilaukseni?
Suurille tunnetuille yrityksille ja yhteisöille lähetämme laskun postitse. Maksuehto on 10pv netto tai sopimuksen mukaan. Muissa tilauksissa käytäntönä on ennakkolasku.

Mikä on teltan käyttöikä?
Käyttöikä riippuu käytön määrästä ja laadusta. Jos telttaa käytetään esim. messuilla muutaman kerran vuodessa, teltan käyttöikä on kymmeniä vuosia. Ympärivuotisessa ulkokäytössä käyttöikä on lyhyempi.

Haluaisin telttaani logopainatuksen, pitääkö teille toimittaa jotakin painatusaineistoa?
Aineisto tulee toimittaa mieluiten vektorigrafiikkana, PDF .eps tai Illustrator muotoisena. Myös tavalliset .jpg kuvat käyvät useinmiten. Mikäli aineistoa ei ole saatavana, voit kuvailla haluamasi painatukset niin teemme PDF-luonnoksen ohjeidesi mukaan.

Kuinka korkea Pop-up teltta on?
Teltan korkeus on telttamallista riippuen noin 350cm. Säätövaraa korkeudessa on noin 40cm. Kulkukorkeus katon liepeen alta on telttamallista riippuen noin 215cm. Katon liepeen korkeus johon suurin osa painatuksista tehdään on noin 35cm.

Kuinka paljon kokoontaittuva pöytä kestää kuormitusta?
Kokoontaittuva pöytä kestää kuormitusta jopa yli 200kg, kun kuorma jaetaan tasaisesti pöytäpinnan koko alalle.


Pop-up telttojemme myyntimenestys jatkuupop-up-teltta-paras.jpg

SUPERIOR™ pop-up teltat olivat vuoden 2017 suosituimpia pop-up telttoja. SUPERIOR™ pop-up telttaa käyttävät jo tuhannet yritykset ja yksityishenkilöt Suomessa. Teltta on uudistettu versio legendaksi muodostuneesta Tuulihaukka Pro Pop-up teltasta, jota myimme lähes 10 vuoden ajan.

Tuulihaukka SUPERIOR™ Pop-up teltat ovat tunnettuja kestävyydestään sekä huomiota herättävästä tyylikkyydestään. SUPERIOR™ Pop-up teltta on lippulaiva-tuotteemme. Tämä helppokäyttöinen pop-up teltta on kätevä messuteltta, tapahtumateltta, tuote-esittelyteltta, terassikatos, toriteltta, myyntikatos tai vaikkapa varikkoteltta. Teltta kulkee mukanasi yhtenä kompaktina pakettina tapahtumasta toiseen. SUPERIOR™ pop-up teltan pystytysaika on jopa alle 30 sekuntia! Pystyttäminen onnistuu yksin, mutta suosittelemme pystyttämiseen kahta henkilöä. SUPERIOR™ pop-up teltoissa hinta-laatusuhde on juuri kohdallaan.


Painatettu pop-up teltta

Voimme toteuttaa painatukset katon yläosaan, katon liepeisiin sekä seiniin. Painatettuja telttojamme käyttävät mm. yritykset, yhdistykset, puolueet, mainostoimistot, rallitiimit ja urheiluseurat. Suurin osa painatuksista toteutetaan yksivärisinä, mutta telttaan on mahdollista tehdä myös neliväripainatukset. Teemme painatukset ammattitaitoisesti ja nopeasti omissa tiloissamme Siltakylässä. Katso lisätiedot painatuspalvelusta. Saatavana pikapalvelu, painetut teltat jopa päivässä!


Edulliset ja nopeat toimitukset

Toimitamme teltat edullisesti lähimpään matkahuollon toimipisteeseen tai suoraan kotiin tai toimipaikkaan Kaukokiidolla. Toimituskulut lähetyksen painosta riippuen, yleensä 25-50 euroa. Varastossa olevat tuotteet toimitamme yleensä 1-3 arkipäivässä, tilattaville tuotteille toimitusaika vaihtelee.


Pop-up telttojen huoltopalvelu ja varaosat

Tarjoamme telttoihimme luotettavan huoltopalvelun. Voimme lähettää tarvitsemasi osat postitse tai voit toimittaa teltan meille tarkastukseen. Vaihdamme rikkinäiset osat ja toritelttasi on taas valmis toimintaan!


Hakusanoja: Pop-up teltat Toriteltta Myyntiteltta Easy-up teltta popup teltta