« Takaisin

Pop-up teltta 3x3m Pro, 40mm alumiiniHuom! Tämä tuote on korvattu uudella ja paremmalla tuotteella Superior Pop-up teltta.

Alumiinirunkoinen Tuulihaukka Pro™ Pop-up teltta soveltuu erinomaisesti Suomen haastaviin olosuhteisiin. Jalkatolpissa on kestävä 40mm alumiiniprofiili. Myös kuormitukselle joutuvat nivelet ja liitososat ovat alumiinia. Emme käytä herkästi halkeavia muoviniveliä. Kangasmateriaali on paloturvallinen, vedenpitävä, likaa hylkivä PVC pinnoitettu 500D polyesteri. Saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo saumakohdista. Kulkukorkeus liepeen alta on jopa 215cm ja korkeus on kätevästi säädettävissä. Pop-up teltan pystyttäminen käy alle minuutissa jopa yksin!

Lyhyt Pop-up teltan osto-opas

1) Varmista, että teltan runko on tukevarakenteinen ja kestää Suomen hivenen tuulisemmatkin olosuhteet. Suosittelemme vähintään 40mm profiilin kulmatolppia. Alumiinirunkoisissa sekä teräsrunkoisissa Tuulihaukka Pro teltoissa on 40mm profiili. Sisätiloissa messuilla voi pärjätä jopa 35mm profiileilla - näitä malleja emme kuitenkaan suosittele.

2) Tarkista, että teltan nivelosat ovat alumiinia tai terästä. Muovi ja nylon nivelet hajoavat helposti, etenkin pakkasessa. Tuulihaukka teltoissa kaikki kuormitukselle joutuvat nivelosat ovat alumiinia ja terästä. Nämä osat tuovat teltalle hiukkasen lisähintaa, mutta lisäävät merkittävästi teltan käyttöikää.

3) Varmista varaosien ja uusien kankaiden saatavuus. Meiltä saat kaikki varaosat ja kankaat - perille jopa päivässä. Tarjoamme myös huoltopalvelun sekä kankaiden pesupalvelun.

Alumiinirunkoinen Tuulihaukka Pro™ 3x3m Pop-up teltta on suosituin telttamallimme.

teltta-painatus.png

Telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, maapiikit ja kiinnitysnarut, käyttöohjeen sekä kuljetuslaukun. Suosittelemme tähän telttamalliin lisävarusteeksi seinät sekä vähintään 4kpl metallipainoja. Tutustu myös muihin lisävarusteisiin.

Kattokankaan värin voit valita mallistostamme vastaamaan esim. yrityksesi logon väriä. Pystymme toteuttamaan myös kaikki PMS/CMYK värit. Kysy lisätietoja myynnistämme. teltta-colors.jpg

Painatuksilla lisänäkyvyyttä. Painatettuja telttojamme käyttävät mm. yritykset, yhdistykset, puolueet, mainostoimistot, rallitiimit ja urheiluseurat. Katso lisätiedot painatuspalvelusta. Hinnat alkaen 50e. 
Pyydä tarjous myynnistämme!

teltta-katos-teltat-07.jpg

Tarjoamme tähän telttamalliin huoltopalvelun, varaosat ja uudet kattokankaat. Valmistamme Pro Pop-up teltat noin 80% kierrätykseen kelpaavista materiaaleista. Säästät rahaa ja luontoa! 

teltta-painatus-kuvia2.jpg

 • Rungon ja kattokankaan yhteispaino noin 38kg
 • Teltan kokonaiskorkeus noin 330cm
 • Kuljetuskoko kokoontaitettuna noin 35x35x155cm
 • Jalkatolpissa vahva 40mm nelikulmainen alumiiniprofiili
 • Pystytysaika noin 60 sekuntia
 • Nivelet ja liitososat alumiinia, ei herkästi rikkoutuvia muoviniveliä
 • Kangas paloturvallinen, 100% vedenpitävä, likaa hylkivä PVC pinnoitettu 500D polyesteri. Paljon värivaihtoehtoja!
 • Nylonista valmistetut kulmasuojaukset estävät kattoa repeytymästä
 • Kaksinkertainen kulmakangas estää kankaan kulmien repeytymistä
 • Automaattinen kattokankaan pingoitusmekanismi
 • Saatavana varaosat, huoltopalvelu ja uudet kattokankaat
 • Valmistettu noin 80% kierrätykseen kelpaavista materiaaleista
 • Kuljettaminen onnistuu jopa henkilöautossa
 • 30 päivän palautusoikeus ja vuoden takuu
 • Sisältää rungon, kattokankaan, maapiikit ja kiinnitysnarut, kuljetuslaukun sekä käyttöohjeet
 • PMS värikoodit: Harmaa 3C, Keltainen 123C, Oranssi 1525C, Kirkas/Lime vihreä 368C, Tumman vihreä 349C, Punainen 206C, Kirkkaan sininen 2945C, Tumman sininen 282C, Beige 7500C, Violet 2617C.
 • Kätevä ja näyttävä juhlateltta, varikkoteltta, toriteltta, huoltoteltta, telttakatos, myyntiteltta, tapahtumateltta, messuteltta jne.

Toimitamme tuotteet edullisesti kotiin tai toimipaikkaan Kaukokiidolla tai Matkahuollolla. Toimituskulut lähetyksen painosta riippuen, yleensä 30-50 euroa. Varastossa olevat tuotteet toimitamme yleensä 1-3 arkipäivässä, tilattaville tuotteille toimitusaika vaihtelee.

Muista myös seinät, metallipainot ja muut hyödylliset lisävarusteet.

Tarvitsetko lisätietoa? Katso Usein kysyttyä.

esittelyteltta-toriteltta-lieksa.jpg

"Terveisiä Lieksan Omakotiyhdistykseltä oheisen kuvan kera. Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi." 

Tuotteen paino: 38 kg

Hinta:700.00 €
Ei sis. alv:a

Vaihtoehdot

Tuote
Valkoinen
Harmaa
Keltainen
Oranssi
Kirkkaan vihreä
Tumman vihreä
Punainen
Kirkkaan sininen
Tumman sininen
Beige
Musta
Violetti