Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pop-up teltta 3x6m SUPERIORSUPERIOR™ Pop-up teltta on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Vahva alumiinirunko, alumiiniset nivelet sekä 600 Denierin polyesterikangas takaavat kestävyyden. 

Tuulihaukka Pop-up telttoja voit nähdä kaikkialla yritystapahtumissa sekä yksityisissä juhlissa. SUPERIOR teltat ovat korkealaatuisia, kevyitä ja helposti kuljetettavia ja niitä voidaan käyttää kaikentyyppisissä tapahtumissa. 

SUPERIOR™ 3x6m pop-up teltta on äärimmäisen kätevä telttakatos. Pystyttäminen käy jopa alle 60 sekunnissa patentoidun haitarirakenteen ansiosta. Kuljettaminen onnistuu jopa henkilöautossa, eikä säilyttäminenkään vaadi juurikaan tilaa.

Tarvitsetko lisätietoa? Soita asiakaspalveluumme 044 976 9671

Tuulihaukka Pop-up teltat ovat nro 1 brändi Suomessa!

SUPERIOR™ pop-up teltat ovat nousseet markkinoiden suosituimmiksi pop-up teltoiksi. Telttamallia käyttävät jo tuhannet yritykset ja yksityishenkilöt Suomessa. 

12 väriä heti varastosta. Keltainen, musta, vihreä... valitse omasi!

Katon värin voit valita malllistostamme vastaamaan vaikkapa yrityksesi ilmettä. Näyttävät värivaihtoehtomme takaavat että erotut joukosta. Lisävarusteiden ja painatusten avulla teet pop-up teltastasi huomion keskipisteen. Tilaa pop-up teltan seinät (lisävaruste) erikseen.

Tuulihaukka pop-up teltat ovat Suomen suosituimpia pop-up telttoja. Telttakatoksillamme on jo yli 10000 käyttäjää!

POP-UP TELTTA ON TODELLA HELPPO PYSTYTTÄÄ!

Tällä videolla esitetään selkeästi pop-up teltan pystyttäminen. Video on englanninkielinen, mutta hyvin ymmärrettävissä myös ilman kielitaitoa. Videolla oleva pop-up teltta ei ole laadultaan samaa luokkaa kuin ammattikäyttöön tarkoitetut SUPERIOR™ pop-up telttamme.

UUDISTETTU 3x6m POP-UP TELTTA, MUTTA EDULLISEMPI HINTA!

 • Uudistetut alumiiniset 50mm 8-kulmaiset jalkaputket kestävät kuormitusta
 • Nivelet alumiinia, ei herkästi rikkoutuvia muoviniveliä - tärkeää ammattilaisille!
 • Uudistettu paksumpi 100% vedenpitävä ultraviolettisäteilyä kestävä paloturvallinen 600 Denierin polyesterikangas, jossa uudistettu likaa hylkivä pinnoite (paloluokitus B1 DIN 4102-1)
 • 12 tyylikästä värivaihtoehtoa saatavana heti varastosta
 • Ei vanhanaikaisia neliskanttisia tai kuusikulmaisia jalkaputkia
 • Toimitus sisältää rungon, kattokankaan, käyttöohjeet, maapiikit ja kiinnitysnarut sekä tyylikkään ja kestävän metallipohjaisen pyörällisen kuljetuslaukun
 • Kaksinkertaiset kulmakankaat estävät kulmien repeytymistä
 • Katon saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo
 • Kaikki popup teltan varaosat sekä huoltopalvelu saatavana heti 
 • Valmistettu noin 80% kierrätykseen kelpaavista materiaaleista
 • Automaattinen kattokankaan pingoitusmekanismi pidentää katon käyttöikää
 • Kulkukorkeus 215cm! Jopa 10cm enemmän kuin monilla kilpailijoilla. Et lyö päätäsi katon haitarirakenteisiin.
 • Pop-up teltta on edullinen juhlateltta, toriteltta, huoltoteltta, tapahtumateltta jne.
 • 2 vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus takaavat että tuote vastaa odotuksiasi
 • Luotettava Suomalainen palvelu - Suomen parhaimpien Pop-up teltta asiantuntijoiden neuvot ja palvelut ovat saatavillasi jokaisena arkipäivänä

Mikä tekee SUPERIOR™ pop-up teltoista niin suosittuja?

teltta-girl-small.jpgSuuren suosion selittää telttojen helppokäyttöisyys, korkealaatuiset loppuun asti mietityt yksityiskohdat sekä edullinen hinta. SUPERIOR™ Pop-up teltoissa hinta-laatusuhde on täydellisesti kohdallaan! Tämä tyylikäs ja helppokäyttöinen pop-up teltta soveltuu uskomattoman moneen käyttötarkoitukseen.

Pystyttäminen on vaivatonta. Pienempien SUPERIOR™ pop-up telttojen pystyttäminen onnistuu yhdeltä henkilöltä jopa alle minuutissa. Suurempien telttojen käsittelyyn suosittelemme vähintään kahta henkilöä. 

Aseta pop-up teltta paikkaan johon haluat sen pystyttää ja hyödynnä patentoitua haitarirakennetta. Telttakatos aukeaa lähes itsestään! Voit säätää korkeutta jaloissa olevien korkeussäätimien avulla. Jokaisen jalkatolpan korkeus on säädettävissä erikseen, joten voit pystyttää pop-up teltan myös epätasaiseen maastoon.

Kulkukorkeus katon liepeen alta on korkeimmalla asetuksella noin 215cm ja sisätilassa kulkukorkeutta on hieman enemmän. Pop-up teltan harjapiikki nousee noin 330cm korkeuteen.

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Lisävarusteena saatavat seinät kiinnitetään pop-up teltan katon liepeeseen kestävän tarranauhan avulla. Käyttämämme tarranauha on 5cm leveää! Seinien kulmissa on lisäksi vetoketjut joilla pop-up teltta saadaan tarvittaessa tiiviisti suljettua. Seiniä on saatavana mm. ikkunallisina ja ovellisina. Seiniä voi kiinnittää tarvittavan määrän tilanteen mukaan.

Pop-up teltan purkaminen on jopa pystyttämistäkin helpompaa. Teltta taittuu kokoon haitarimekanismin avulla ja sitten teltan voikin jo nostaa kuljetuslaukkuun ja rullata vaikkapa auton takakonttiin. Helppoa ja uskomattoman kätevää!

Pop-up teltta soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. SUPERIOR™ pop-up teltta on kätevä messuteltta, tapahtumateltta, tuote-esittelyteltta, terassikatos, huoltoteltta, toriteltta, juhlateltta tai varikkoteltta.

Käytä pop up telttaa päivällä vaikkapa myyntitelttana ja illalla voit kutsua ystäväsi telttakatoksen alle nauttimaan lasillisen viiniä tai mehua. Myös olut on erinomainen vaihtoehto. Pop-up teltta kulkee mukanasi yhtenä kompaktina tyylikkäänä pakettina tapahtumasta toiseen!

teltta-katos-teltat-07.jpg

Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi.  Lieksan Omakotiyhdistys
pop-up-teltta-tahdet-001.png

Luotettavat SUPERIOR™ pop-up teltat on suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Kokemuksemme erilaisten telttaratkaisujen parissa näkyy SUPERIOR™ pop-up teltoissa. Tuote on ollut kehitystyön alla jo lähes 10 vuoden ajan ja mallisto kehittyy edelleen.

pop-up-teltan-putki-05.jpg

Rakenne on vahva. Kovaa kuormitusta kestävät 8-kulmaisesta anodisoidusta alumiinista valmistetut runkotolpat ovat tyylikkäät. Haitarirakenteen nivelosat ovat alumiinia ja kestävät kuormitusta paremmin kuin muovi- tai nylon nivelet. Ammattikäytössä tämä on lähes välttämätön ominaisuus.

pop-up-teltta-katos-300kg.jpg

Pop-up teltassa on uudistettu 100% vettäpitävä, ultraviolettisäteilyä kestävä, likaa hylkivä, paloturvallinen 600 Denierin polyesterikangas. Kattokankaan kanssa kosketuksiin joutuvat teltan yläkulmat ja harjapiikki ovat sitkeää nylonia, joka kestää pakkasta ja lämpöä. Osien tehtävänä on suojata kattokangasta hankautumasta. Tuulihaukka SUPERIOR™ pop-up teltoissa katon ja seinien käyttöikä on erittäin pitkä.

Pop-up telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, käyttöohjeet sekä maapiikit ja kiinnitysnarut. Lisäksi telttapaketin mukana toimitetaan tyylikäs metallipohjainen ammattilaisten suosima uudistettu pyörällinen kuljetuslaukku.

Maapiikkien ja kiinnitysnarujen käyttö ei ole välttämätöntä ja monet ammattilaiset suosivatkin teltan jalkojen tassujen päälle asetettavia metallipainoja tai teräsbetonipainoja. Teltta on myös mahdollista pultata vaikkapa terassilaudoitukseen. 

SUPERIOR™ pop-up telttoihin on saatavana kattava lisävarustevalikoima. Suosittelemme lisävarusteeksi ainakin seinät sekä vähintään 4 kpl metallipainoja. Muita hyödyllisiä lisävarusteita ovat mm. aurinkolipat, vesikourut, pöydät, tuolit, banderollit ja liput, puoliseinät sekä lämmittimet.

Sopivien lisävarusteiden avulla otat teltastasi kaiken hyödyn irti. Ja esimerkiksi lämmittimien avulla käyttömukavuus on pakkasella vertaansa vailla! Tutustu lisävarustevalikoimaan.

Yksilöllisillä painatuksilla saat lisänäkyvyyttä ja erotut joukosta. Painatettuja pop-up telttojamme käyttävät mm. yritykset, yhdistykset, puolueet, rallitiimit ja urheiluseurat. Toteutamme lähes kaikki painatukset omissa tiloissamme, joten pystymme takaamaan nopean ja varman painatuspalvelun.

Olemme vuosien varrella hioneet pop-up telttoihin soveltuvan painotekniikan lähes täydellisyyteen. Painatetut pop-up telttamme näyttävät elävämmiltä ja luonnollisemmilta kuin monilla kilpailijoilla.

Painatusten hinnat alkavat 50 eurosta. Pystymme varmasti antamaan kilpailukykyisen tarjouksen. Katso lisätietoja telttojen painatuspalvelusta tai pyydä heti tarjous!

SUPERIOR™ POP-UP TELTTAMALLISTON VÄRIVAIHTOEHDOT

teltta-colors.jpg

PMS värikoodit: Harmaa 3C, Keltainen 123C, Oranssi 1525C, Kirkas/Lime vihreä 368C, Tumman vihreä 349C, Punainen 206C, Kirkkaan sininen 2945C, Tumman sininen 282C. Beige 7500C, Violetti 2617C.

Varaosat ja huoltopalvelu saatavana jokaisena arkipäivänä

pop-upteltan-varaosat.jpg

Tuulihaukka SUPERIOR™ pop-up teltat on valmistettu kestävistä materiaaleista ja normaalikäytössä käyttöikä on pitkä. Mutta jos vaikkapa myrskytuuli hajottaa telttasi, ei hätää.

Tarjoamme Tuulihaukka Pop-up telttoihin kaikki varaosat sekä uudet katto- ja seinäkankaat, ainoana yrityksenä Suomessa.

Telttahuoltomme myös korjaa pop-up telttasi rungon ja pesee kankaat. Varaosat saat jopa samana päivänä! Sijoituksesi arvo säilyy ja säästät luontoa. Tutustu pop-up teltta huoltoon.

TEKNISET TIEDOT 

Paino
(runko + katto)
Kuljetuskoko Harjakorkeus Kulkukorkeus Jalkatolpat Takuu
60kg 35x55x162cm 330cm
(säädettävissä)
215cm
(säädettävissä)
50mm/2mm 8-kulmaiset 2 vuotta

 

teltta-painatus-kuvia2.jpgPop-up teltoillamme on jo yli 10 000 käyttäjää: Google, SPR, Greenpeace, Puolustusvoimat, Makita, Fortum, Yleisradio, Sportia, Aalto Yliopisto, Salhydro Oy, Aamulehti, Allright Europe Oy, Specsavers, Intrum Justitia, Kokoomus, Vihreä Liitto, Hengitysliitto, Autismisäätiö, CF Telttavuokraus, PAM, Puustelli, SDP, Vasemmistoliitto, Keskusta, RKP, Liberaalit, Animalia, Oikeutta Eläimille, SAK, ST1, Joensuun kaupunki, Autoliitto, Tohmajärven Pomppu, Perussuomalaiset, Rakennusliitto, Mikkelin, Ammattikorkeakoulu, Sampo Pankki, Rautaruukki, Metsänhoitoyhdistys, Sodastream, Sanoma News OY , Whiskas, Kymin Suunnistajat, Tiira Robotics, Hackman, Lieksan Omakotiyhdistys, Metos, Tykkimäen Huvipuisto, Nordic Lights, Battery, Vepro Oy, Säästöpankki, Puustelli, Pohjola Rakennus Oy, Keravan Nuorisotoimi, AD Finland Oy, Eventworks, Vianor OY, Suomen Ilmailukauppa Oy, Mainosmaa Oy, Äänekosken Energia Oy, Kiinteistömaailma, Kohu Live Oy, Tampereen Kaupunki, Terveystalo, Valio, Lidl, Viestipaino Oy, Lions Club, Tampereen Ammattikorkeakoulu, Helsinki Events, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Grano Oy, Finnair ja monta muuta!

Toimitamme tämän pop-up teltan ovellesi jopa 1-2 päivässä! Toimitushinta Suomessa on noin 40 euroa, lähetyksen kokonaispainon mukaan. Lisäämme toimitushinnan ostoskorin loppusummaan.

Tuotteella on 2 vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus.

Tarvitsetko lisätietoa? Katso Usein kysyttyä pop-up teltoista.

Hintoihin lisätään ALV.

Tuotteen paino: 60 kg

Hinta alk.649.00 €
Ei sis. alv:a

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Valkoinen1 000.00 €649.00 €
Harmaa1 000.00 €649.00 €
Keltainen1 000.00 €649.00 €
Oranssi1 000.00 €649.00 €
Kirkkaan vihreä1 000.00 €649.00 €
Tumman vihreä1 000.00 €649.00 €
Punainen1 000.00 €649.00 €
Kirkkaan sininen1 000.00 €649.00 €
Tumman sininen1 000.00 €649.00 €
Beige1 000.00 €649.00 €
Musta1 000.00 €649.00 €
Violetti1 000.00 €649.00 €
PVC materiaalilla (valkoinen)1 100.00 €