MYYNTITELTTA - MYYNTIKATOS

esittelyteltta-toriteltta-lieksa.jpg

Tuulihaukka Pop-up teltta on kätevä myyntiteltta tai myyntikatos. Teltta on äärimmäisen helppokäyttöinen suoja torille, messuille ja muihin tapahtumiin. Pystyttäminen onnistuu alle 60 sekunnissa! Tilaa myyntiteltta varusteineen helposti verkkokaupastamme.

Pop-up myyntiteltan rakenne on kestävä ja laadukas. Rungot ovat anodisoitua alumiinia sekä terästä. Katto ja seinät ovat vedenpitävää, paloturvallista 500D PVC pinnoitteista polyesteria. Myyntikatoksen kulkukorkeus liepeen alta on korkeimmillaan 215cm. Korkeus on säädettävissä. Seinät kiinnitetään kätevästi tarranauhoilla. Seiniä voi kiinnittää tarvittavan määrän, tilanteesta riippuen.

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Myyntiteltta kulkee helposti mukana.

Myyntikatoksen koko kuljetuskoossa on noin 155x30x30cm (suurempien katosten pituus 205cm). Rungossa ei ole irtonaisia ruuveja, putkia jne. jotka voisivat hukkua, vaan myyntikatos kulkee yhtenä pakkauksena mukavasti mukana jopa pienessä henkilöautossa!


Mainospainatukset herättävät huomiota.

Voimme painaa kattoon vaikkapa yrityksesi logon ja nimen tai vaikkapa tuotetietoja katoksen takaseinään. Teemme suurimman osan painotöistä omissa tiloissamme, joten toimitusaika on useinmiten vain muutamia päiviä!

teltta-painatus.png

Huoltopalvelu ja toimitukset

Tarjoamme myyntitelttoihin kattavan huoltopalvelun. Toimitamme varaosat esim. matkahuollon kautta. Tarvittaessa voit myös toimittaa katoksesi meille huollettavaksi. Tarkistamme katoksen ja korjaamme tai vaihdamme rikkoutuneet osat. Toimitamme myyntiteltat lähimpään matkahuoltoon, tai suoraan kotiovelle Kaukokiidolla. Toimituskulut ovat noin 35 euroa. Hinnat, koot ja tarkemmat tuotetiedot löydät telttakaupastamme. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva myyntikatos kokonaisuus!Myyntiteltta myyntikatos popup teltta myyntiteltat myyntitelttoja