Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pop-up teltta 3x3m SUPERIORSUPERIOR™ Pop-up teltat on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Vahva ruostumaton alumiinirunko, alumiiniset nivelet sekä 600 denierin polyesterikangas takaavat kestävyyden.

Tuulihaukka Pop-up telttoja voit nähdä kaikentyyppisissä tapahtumissa. Pop-up teltat soveltuvat myös täydellisesti antamaan lisäsuojaa vaikkapa terassille. SUPERIOR™ teltat ovat korkealaatuisia, kevyitä ja helposti kuljetettavia.
 • Toimitus sisältää rungon, kattokankaan, käyttöohjeet, maapiikit ja kiinnitysnarut sekä tyylikkään metallipohjaisen pyörällisen kuljetuslaukun.
 • Suosittelemme lisävarusteeksi 4-12 kpl metallipainoja sekä seinät. Katso myös muut hyödylliset lisävarusteet.

Suomen suosituimpia pop-up telttoja. 
Telttakatoksillamme on jo yli 10000 käyttäjää.
Katso Asiakkaitamme.

Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi.  Lieksan Omakotiyhdistys

pop-up-teltta-tahdet-001.png

SUPERIOR™ 3x3m pop-up teltta on äärimmäisen kätevä telttakatos. Pystyttäminen käy jopa alle 30 sekunnissa patentoidun haitarirakenteen ansiosta. Kuljettaminen onnistuu henkilöautossa, eikä säilyttäminenkään vaadi juurikaan tilaa. 

Suomen paloturvallisuusvaatimukset täyttäviä kankaitamme voit käyttää myös sisätapahtumissa. Turvallista ja helppoa!

SUPERIOR™ pop-up teltat ovat nousseet markkinoiden suosituimmiksi pop-up teltoiksi. Telttamallia käyttävät jo tuhannet yritykset ja yksityishenkilöt Suomessa. 

Tarvitsetko lisätietoa? Soita asiakaspalveluumme 044 976 9671

SUPERIOR™ pop-up teltat on suunniteltu Suomen olosuhteisiin.

Kokemuksemme erilaisten telttaratkaisujen parissa näkyy SUPERIOR™ pop-up teltoissa. Tuote on ollut kehitystyön alla jo lähes 10 vuoden ajan ja mallisto kehittyy edelleen. Varma suomalainen palvelumme takaa tyytyväisyytesi!

pop-up-teltat-saa3.png

12 väriä heti varastosta. Keltainen, musta, vihreä... valitse omasi.

Katon värin voit valita malllistostamme vastaamaan vaikkapa yrityksesi ilmettä. Lisävarusteiden ja painatusten avulla teet pop-up teltastasi huomion keskipisteen!

teltta-colors.jpg

PMS värikoodit: Harmaa 3C, Keltainen 123C, Oranssi 1585C, Kirkas/Lime vihreä 368C, Tumman vihreä 7736C, Punainen 187C, Kirkkaan sininen 2935C, Tumman sininen 289C. Beige 7500C, Violetti 222C.

teltta-painatus.png3x3m SUPERIOR pop-up teltta on suosituin telttamallimme.

Pop-up teltta on helppo pystyttää jopa alle minuutissa! 

Tällä videolla esitetään selkeästi pop-up teltan pystyttäminen. Video on englanninkielinen, mutta hyvin ymmärrettävissä myös ilman kielitaitoa. Videolla oleva pop-up teltta ei ole laadultaan samaa luokkaa kuin ammattikäyttöön tarkoitetut SUPERIOR™ pop-up telttamme.

Merkittäviä uudistuksia, mutta edullisempi hinta!

 • Uudistetut alumiiniset 50mm 8-kulmaiset jalkaputket kestävät kuormitusta
 • Nivelet alumiinia, ei herkästi rikkoutuvia muoviniveliä - tärkeää ammattilaisille!
 • Uudistettu paksumpi 100% vedenpitävä ultraviolettisäteilyä kestävä paloturvallinen 600 Denierin polyesterikangas, jossa uudistettu likaa hylkivä pinnoite (paloluokitus B1 DIN 4102-1)
 • 12 tyylikästä värivaihtoehtoa saatavana heti varastosta
 • Ei vanhanaikaisia neliskanttisia tai kuusikulmaisia jalkaputkia
 • Kaksinkertaiset kulmakankaat estävät kulmien repeytymistä
 • Katon saumat on kaksoisommeltu ja prässätty estämään veden läpitulo
 • Pop-up teltan kaikki varaosat sekä huoltopalvelu saatavana jokaisena arkipäivänä 
 • Valmistettu noin 80% kierrätykseen kelpaavista materiaaleista
 • Kulkukorkeus 215cm! Jopa 10cm enemmän kuin monissa muissa pop-up teltoissa. Et lyö päätäsi katon haitarirakenteisiin.
 • Automaattinen kattokankaan pingoitusmekanismi pidentää katon käyttöikää
 • Pop-up teltta on kätevä toriteltta, huoltoteltta, myyntiteltta, tapahtumateltta jne.
 • 2 vuoden takuu ja huoleton 30 päivän palautusoikeus
 • Luotettava suomalainen palvelu - Suomen parhaimpien pop-up teltta-asiantuntijoiden neuvot ja palvelut ovat saatavillasi jokaisena arkipäivänä

Miksi SUPERIOR™ pop-up teltat ovat niin suosittuja?

teltta-girl-small.jpgPop-up telttojemme suuren suosion selittää helppokäyttöisyys, korkealaatuiset loppuun asti mietityt yksityiskohdat ja edullinen hinta. SUPERIOR™ 

SUPERIOR Pop-up teltoissamme hinta-laatusuhde on kohdallaan. Tyylikäs ja helppokäyttöinen SUPERIOR pop-up teltta soveltuu uskomattoman moneen käyttötarkoitukseen.

Pystyttäminen on vaivatonta. Pienempien SUPERIOR™ pop-up telttojen pystyttäminen onnistuu yhdeltä henkilöltä jopa alle minuutissa. Suurempien telttojen käsittelyyn suosittelemme vähintään kahta henkilöä. 

Aseta pop-up teltta paikkaan johon haluat sen pystyttää ja hyödynnä patentoitua haitarirakennetta. Telttakatos aukeaa lähes itsestään!

Voit säätää pop-up teltan korkeutta telttakatoksen jaloissa olevien korkeussäätimien avulla. Jokaisen jalkatolpan korkeus on säädettävissä erikseen, joten voit pystyttää pop-up teltan myös epätasaiseen maastoon.

Pop-up teltan kulkukorkeus katon liepeen alta on korkeimmalla asetuksella noin 215cm ja sisätilassa kulkukorkeutta on hieman enemmän. Harjapiikki nousee noin 330cm korkeuteen.

pop-up-teltta-pystytys-small.png

Lisävarusteena saatavat seinät kiinnitetään pop-up teltan kattoon kestävän tarranauhan avulla. Käytämme 5cm leveää tarranauhaa, joten seinät pysyvät varmasti kiinni! Seinien kulmissa on lisäksi vetoketjut joilla teltta saadaan tarvittaessa tiiviisti suljettua.

Pop-up teltan seiniä on saatavana mm. ikkunallisina ja ovellisina. Seiniä voi kiinnittää tarvittavan määrän tilanteen mukaan.

pyorallinen_kuljetuslaukku-01.jpgTeltan purkaminen on jopa pystyttämistäkin helpompaa. Pop-up teltta taittuu kokoon haitarimekanismin avulla ja sitten sen voikin jo nostaa kuljetuslaukkuun ja rullata vaikkapa auton takakonttiin. Helppoa ja uskomattoman kätevää!

Pop-up teltta soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. SUPERIOR™ pop-up teltta on kätevä messuteltta, tapahtumateltta, tuote-esittelyteltta, terassikatos, huoltoteltta, toriteltta, juhlateltta tai varikkoteltta.

Käytä pop-up telttaa päivällä vaikkapa myyntitelttana ja illalla voit kutsua ystäväsi telttakatoksen alle nauttimaan lasillisen viiniä tai mehua. Myös olut on erinomainen vaihtoehto. Pop up teltta kulkee mukanasi yhtenä kompaktina tyylikkäänä pakettina tapahtumasta toiseen!

teltta-katos-teltat-07.jpg

Olemme telttaan erittäin tyytyväisiä. Miksi emme ole tilanneet sitä jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Ensimmäinen käyttökerta jo osoitti sen, että meidän olisi pitänyt tilata pöytiä kaksi.  Lieksan Omakotiyhdistys

Pop-up teltan rakenne on vahva. Teltassa on tyylikkäät ja kovaa kuormitusta kestävät 8-kulmaisesta anodisoidusta alumiinista valmistetut runkotolpat.

pop-up-teltan-putki-05.jpg

Haitarirakenteen nivelosat ovat alumiinia ja kestävät kuormitusta paremmin kuin herkästi rikkoutuvat muovi- tai nylon nivelet. Ammattikäytössä tämä on tärkeä ominaisuus.

Telttakatoksessa on uudistettu 100% vettäpitävä, ultraviolettisäteilyä kestävä, likaa hylkivä, paloturvallinen 600 Denierin polyesterikangas. 

pop-up-teltta-katos-300kg.jpgKattokankaan kanssa kosketuksiin joutuvat teltan yläkulmat ja harjapipiikki ovat sitkeää nylonia, joka kestää pakkasta ja lämpöä. Osien tehtävänä on suojata kattokangasta hankautumasta. Tuulihaukka SUPERIOR™ pop-up teltoissa katon ja seinien käyttöikä on erittäin pitkä.

Pop-up telttapaketti sisältää rungon, kattokankaan, käyttöohjeet sekä maapiikit ja kiinnitysnarut. Lisäksi telttapaketin mukana toimitetaan tyylikäs metallipohjainen ammattilaisten suosima uudistettu pyörällinen kuljetuslaukku.

Maapiikkien ja kiinnitysnarujen käyttö ei ole välttämätöntä ja monet ammattilaiset suosivatkin teltan jalkojen tassujen päälle asetettavia metallipainoja tai teräsbetonipainoja. Pop-up teltta on mahdollista pultata myös vaikkapa terassilaudoitukseen. 

Saatavana kattava lisävarustevalikoima.

Suosittelemme lisävarusteeksi ainakin seinät sekä vähintään 4 kpl metallipainoja. Muita hyödyllisiä lisävarusteita ovat mm. aurinkolipat, vesikourut, pöydät, tuolit, banderollit ja liput, puoliseinät sekä lämmittimet.

Sopivien lisävarusteiden avulla otat pop-up teltastasi kaiken hyödyn irti. Ja esimerkiksi lämmittimien avulla käyttömukavuus on pakkasella vertaansa vailla! Tutustu lisävarustevalikoimaan.

Yksilöllisillä painatuksilla saat lisänäkyvyyttä ja erotut joukosta. Painatettuja pop-up telttojamme käyttävät mm. yritykset, yhdistykset, puolueet, rallitiimit ja urheiluseurat. Toteutamme lähes kaikki painatukset omissa tiloissamme, joten pystymme takaamaan nopean ja varman painatuspalvelun.

Olemme vuosien varrella hioneet pop-up telttoihin soveltuvan painotekniikan lähes täydellisyyteen. Painatetut pop-up telttamme näyttävät elävämmiltä ja luonnollisemmilta kuin monilla kilpailijoilla.

Pop-up teltta painatusten hinnat alkavat 50 eurosta. Pystymme varmasti antamaan kilpailukykyisen tarjouksen. Katso lisätietoja telttojen painatuspalvelusta tai pyydä heti tarjous!

Varaosat ja huoltopalvelu saatavana jokaisena arkipäivänä.

pop-upteltan-varaosat.jpg

Tuulihaukka SUPERIOR™ pop-up teltat on valmistettu kestävistä materiaaleista ja normaalikäytössä käyttöikä on pitkä. Mutta jos vaikkapa myrskytuuli hajottaa telttasi, ei hätää.

Tarjoamme Tuulihaukka Pop-up telttoihin kaikki varaosat sekä uudet katto- ja seinäkankaat, ainoana yrityksenä Suomessa.

Pop-up telttahuoltomme myös korjaa telttasi rungon ja pesee kankaat. Varaosat saat jopa samana päivänä! Sijoituksesi arvo säilyy ja säästät luontoa. Tutustu pop-up teltta huoltoon.

TEKNISET TIEDOT 

Paino
(runko + katto)
Kuljetuskoko Harjakorkeus Kulkukorkeus Jalkatolpat Takuu
35kg 35x35x162cm 330cm
(säädettävissä)
215cm
(säädettävissä)
50mm/2mm 8-kulmaiset 2 vuotta

teltta-painatus-kuvia2.jpg

Pop-up teltoillamme on jo yli 10 000 käyttäjää: Google, SPR, Greenpeace, Puolustusvoimat, Makita, Fortum, Yleisradio, Sportia, Aalto Yliopisto, Salhydro Oy, Aamulehti, Allright Europe Oy, Specsavers, Intrum Justitia, Kokoomus, Vihreä Liitto, Hengitysliitto, Autismisäätiö, CF Telttavuokraus, PAM, Puustelli, SDP, Vasemmistoliitto, Keskusta, RKP, Liberaalit, Animalia, Oikeutta Eläimille, SAK, ST1, Joensuun kaupunki, Autoliitto, Tohmajärven Pomppu, Perussuomalaiset, Rakennusliitto, Mikkelin, Ammattikorkeakoulu, Sampo Pankki, Rautaruukki, Metsänhoitoyhdistys, Sodastream, Sanoma News OY , Whiskas, Kymin Suunnistajat, Tiira Robotics, Hackman, Lieksan Omakotiyhdistys, Metos, Tykkimäen Huvipuisto, Nordic Lights, Battery, Vepro Oy, Säästöpankki, Puustelli, Pohjola Rakennus Oy, Keravan Nuorisotoimi, AD Finland Oy, Eventworks, Vianor OY, Suomen Ilmailukauppa Oy, Mainosmaa Oy, Äänekosken Energia Oy, Kiinteistömaailma, Kohu Live Oy, Tampereen Kaupunki, Terveystalo, Valio, Lidl, Viestipaino Oy, Lions Club, Tampereen Ammattikorkeakoulu, Helsinki Events, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Grano Oy, Finnair ja monta muuta!

Toimitamme pop up teltan ovellesi jopa 1-2 päivässä! Toimitushinta Suomessa on n. 40-50 euroa, lähetyksen kokonaispainon mukaan. Lisäämme toimitushinnan ostoskorin loppusummaan.

Tuotteella on 2 vuoden takuu ja 30 päivän palautusoikeus.

Tarvitsetko lisätietoa? Katso Usein kysyttyä pop-up teltoista.

Hintoihin lisätään ALV.

Tuotteen paino: 35 kg

Hinta alk.339.00 €
Ei sis. alv:a

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Valkoinen600.00 €339.00 €
Harmaa600.00 €339.00 €
Keltainen600.00 €339.00 €
Oranssi600.00 €339.00 €
Kirkkaan vihreä600.00 €339.00 €
Tumman vihreä600.00 €339.00 €
Punainen600.00 €339.00 €
Kirkkaan sininen600.00 €339.00 €
Tumman sininen600.00 €339.00 €
Beige600.00 €339.00 €
Musta600.00 €339.00 €
Violetti600.00 €339.00 €
Valkoinen - paksu PVC materiaali (suosittelemme pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön)700.00 €
Musta - paksu PVC materiaali (suosittelemme pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön)700.00 €